pondelok 29. júna 2015

Skrinka na pracku

Môžete pod ňu umiestniť práčku a ušetriť tak miesto. Maximálne využitie priestoru nad práčkou či toaletou umožňuje táto praktická úložná skrinka so špeciálne prispôsobenou konštrukciou. Prezri si u nás skrinka na pracku a porovnaj ceny v 10. NATALI, skrinka nad práčku v bielom farebnom prevedení.


Rozmery (ŠxHxV): 64×38×1cm.

Hledáte nad pracku skrinka ? Skrinka na pračku Natali (dub sonoma). U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalogu nemáme podrobnější informace o skrinka nad pracku. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Praktická skříňka nad pračku LUs jednou policí. Skříňka nad pračku je vhodná pro umístění do koupelny nebo nad kombi WC.

Snadno tak získáte další . Dve variabilné police v otvorenom regáli a jedna variabilná polica za dvierkami. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto, a zároveň . Táto skrinka nad práčku je vhodnou voľbou pre malé priestory. Je vhodným miestom pre práčku alebo sušičku. Má police z toho je jedna nastaviteľná a jeden . Zatváracia skriňa kombinovaná s regálom. Jedna variabilná polica za dvierkami.


Nad práčkou alebo sušičkou sa často stráca veľa úložného priestoru. S touto skrinkou môžete aj tento priestor optimálne využiť. Zavírací skříň kombinovaná s regálem nad pračku. Skříňka obsahuje variabilní police v otevřeném regálu. Schovejte do nich, vše, co nemá být vidět.


Rozměry (ŠxHxV): 64x38x1cmDodávané v demontu. Maximální využití prostoru nad pračkou či toaletou umožňuje tato praktická úložná skříňka se speciálně přizpůsobenou konstrukcí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky