utorok 2. júna 2015

Fiskars sada

POPIS Sada nožov od výrobcu Fiskars z rady Funcional Form GoCutting s praktickým dreveným blokom. Sada pre náročných kuchárov obsahuje malý a veľký kuchársky nôž s rovnou čepeľou, dlhý nôž . Nájdete u nás elegantné, kvalitné a moderné nože na všetky účely. Nože Fiskars ponúkame v niekoľkých výrobných radoch.


Nôž na pečivo, veľký kuchársky nôž a nôž lúpací. OBH Nordica, Victorinox, Bugatti, iittala a .

Sady nožů z nerez oceli Fiskars. Kuchynské nože a nožnice Fiskars Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Pořiďte si tyto sady nožů i do Vaší . Ostré a zároveň praktické.


Kvalitní a designově propracované. To jsou kuchyňské nože Fiskars vhodné do každé domácnosti. Kuchyňské potřeby značky Fiskars jsou vhodné pro domácí i profesionální použití. Sada vysoce kvalitních kuchyňských nožů z velmi tvrdé nerez oceli v .

Dodávané v darčekovom balení. Nôž na chlieb a pečivo Fiskars má dlhú vlnitú čepeľ, vďaka ktorej sa s ním výborne krája chlieb a pečivo. Vlnitá čepeľ sa dá tiež ostriť na ostriči Roll – Sharp.


Jednoduché čistenie kotúča, možno prať v myččce. Sada nožov OKRAJ má elegantný a moderný vzhľad. Sada ručného záhradného náradia Fiskars Lucy je zložená z kultivátora, nožníc a lopatky.


Kultivátor je určený na prevzdušnenie, nakyprenie pôdy a je možné . Sekera Fiskars Xje malá, lehká a účinná sekera. Fiskars sada sekera X Xsharp, koš na dřevo je nejlepším vybavením na jakékoliv outdoorové aktivity a na přípravu táboráku. Díky optimálnímu poměru . Praktický set nožníc Inspiration Ruby pre zastrihávanie drobných vetvičiek a výhonkov r. Moderní sada nožů Fiskars z řady Edge, které překvapí nejen vzhledem ale i kvalitou. Sada obsahuje základní velikosti nožů pro každodenní použití.


Sada dvou nožů Fiskars Functional Form Plus je složená z oblíbeného kuchařského nože a šikovného nože na okrajování zeleniny. Velký kuchařský nůž Fiskars. Technické parametre Sada kuchynských nožov Fiskars. Materiál rukoväte, plast.


Kategória, Nože a brúsky Fiskars.

Inteligentná domácnosť: Keď vás svetlá, kúrenie, ale aj vysávač poslúchajú cez mobil. Predstavte si, že práve idete domov z práce. Po ceste stisnete tlačítko na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky