streda 3. júna 2015

Electrolux eob 43430 ox

Rúra má funkcií na pečenie vrátane horúceho vzduchu a grilu. Trouba má pečících funkcí včetně horkého vzduchu a grilu. Funkcie pečenia: spodný ohrev. Vstavaná rúra, Vnútorný objem (l): 7 Farba: antikorová s úpravou proti odtlačkom, Elektronické funkcie: . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, .

XL plechem a až devíti polohami pro rošty. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Biela technika, Rúry a varné dosky. A Tato trouba je díky své . Sháníte novou troubu do vaší kuchyně?

LCD display, zasouvací otočné knoflíky, XL ventilátor, kolejnice pro rošt Easy Entry, energetická třída A-, nerez, . Nakoukněte také pro další inspiraci do kuchyně. Piekarnik elektryczny wielofunkcyjny, o szerokości 59. Termoobieg UltraFanPlus zapewnia. Vlastnosti Vnitřní objem (l) Barva Nerez ocel a úprava proti otiskům Elektronické funkce akustický signál, trvání, konec, minutka, čas . Nerezová varianta pečící trouby od známého výrobce, z nejvyhledávanější cenové hladiny. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Specifikacije Višefunkcijska pećnica s kružnim grijačem. Upravljačke komande na izvlačenje. Grijači elementi odvojivi za lako čišćenje. Typ rúry : elektrický, Celková vnútorná kapacita rúry: L, Vnútorný objem 1. Výsuv plechů, s teleskopickým výsuvem.


Pizza, valamint a nagyobb húsok elkészítéséhez turbo grill funkcióval is . Povrchová úprava oceli proti otiskům prstů. Vestavná trouba v energetické třídě A.

Celý popis a technické parametry.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky