piatok 5. júna 2015

Kuchynský robot moulinex

Planetární způsob mísení . Praktické kuchyňské roboty do každé rodiny! Robot se širokým příslušenstvím včetně masomlýnku. Ako vybrať kuchynského robota ? Multifunkční robot s bohatým příslušenstvím! Užitečný pomocník do každé kuchyně – šetří čas i peníze, za zlomek času nastrouhá či naseká ingredience pro .

Produkt není momentálně k dispozici. Máte vybrané filtry: kuchynsky robot moulinex. Robot sa širokým príslušenstvom vrátane mlynčeku. Kompaktný univerzálny kuchynský robot , ktorý zastane aj prácu mlynčeka na mäso. Nabízíme unikátní nabídku kuchyňských robotů od značek Bosch, Electrlux, Eta, Kenwood a další.


Z pohodlí vašeho domova a za . Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen.

Cena na prodejně: 9Kč. O HyperOdvozu Jak to funguje Komentáře Přidat HyperOdvoz do oblíbených Kontaktujte nás Kategorie Móda a doplňky Dům a zahrada . Překlady z češtiny do angličtiny, . Nabízíme pracovní nádobu, nůž robota, emulgační disk, víko nádoby a. Bohaté príslušenstvo vám ponúka možnost rôzneho použitia, ako mliet mäso, . Pracovní mísa je o objemu 3. Moulinex kuchynský robot Masterchef. Vlastnosti Funkce a příslušenství. MOULINEX Ostatní kuchyňské roboty MOULINEX.


Dodáváme náhradní díly na kuchyňské roboty, ruční šlehače, masomlýnky, odšťavovače,. Akční nabídky na téma kuchyňský robot najdete na Skrz. Robot bol pouzity par krat, nevhodny dar.


Ma rychlosti a velke mnozstvo prislusenstva a nozov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky