pondelok 29. júna 2015

Plechovy sud

Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva,. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie plechovy sud. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Bezplatná inzercia, plechovy sud predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Predám pekný pozinkovaný plechový 2litrový sud. Bolo v ňom riedidlo, ale strašne dávno tak sa dá po vyčistení použiť aj na vodu. Predame plechové sudy o objeme 2l, velmi kvalitny material, vhodny na uskladnovanie rozneho druhu materialu, na zber dazovej vody, obilnín. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nakupujte online na Kwesto.


Plechový sud s odnímateľným vekom, objem 2l. Pozinkovaný plechový sud s odnímatelným víkem, objem 2l.

Každý sud má dvě šroubovací zátky. Po odříznutí horního víka lze použít jako zásobník na vodu. Prodám plechové sudy na 2l. V sudech byla skladována voda. Dva sudy mají přípravu na propojení.


Sud je použitý po hořlavinách a rozpouštědlech. Může mít po dříznutí mírně ostrou . PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM UZÁVĚREM. Kovové sudy je však možné . Preložiť slovo „ plechový sud “ zo slovenčiny do taliančiny. Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre plechovy sud.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Plastový sud 220L, odříznuté víko třeba pod okap. Kamery monitorujúce slovensko-ukrajinskú štátnu hranicu zaznamenali v piatok plávať . Veliké štěstí měl dvaatřicetiletý muž ve Zbirohu na Rokycansku. Rozhodl se totiž odříznout víko u plechového sudu , který týden předtím čistil .

Sud vhodný na uskladnění obilí a jiné. Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky