štvrtok 11. júna 2015

Hrniec 10l

Smaltovaný hrnec BELIS STANDARD je praktický pomocní. Brund ONE hrniec s pokrievkou 26cm 10l. XXL hrniec s pokrievkou s objemom litrov je vyrobený z nerezovej ocele a je možné použiť na všetkých typoch sporákov, vrátane indukcie.


Vhodný na rodinné varenie väčšieho množstva potravin, na varenie polievok, prívarkov, . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Hrniec : objem l , pr. Hrnce s objemem až l. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si. Fiskars All Steel l rendlík . Popis: zosilnené okraje stabilné ucha možnosť umývania v umývačke riadu odolná voči kyselinám . Víko má plynule nastavitelné.


Je vhodný na plynové a elektrické sporáky a môžete ho dať aj do rúry.

Nedá sa použiť na indukciu. Tlakový hrniec Berlinger Haus l nerez. Neradi stojíte celý den u plotny? Máte rádi silný vývar nebo maso uvařené do měkka?


Chtěli byste mít jídlo připravené . V žiadnej dobre vybavenej kuchyni by nemal chýbať kvalitný tlakový hrniec. Varenie pod vyšším tlakom vyvolá vyššiu teplotu vo vnútri hrnca , vďaka ktorej. Bezplatná inzercia, hrniec 10l predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Hrniec na ryžu s vnútornou nádobou s nepriľnavým povrchom. Kapacita hrnca je odmeriek j ryže po 8ml, obsahuje aj funkciu udržiavania teploty po . Kvalitný smaltovaný hrniec na varenie polievok, omáčok a iných pokrmov.


PONÚKAME VÁM HRNIEC ZNAČKY EDENBERG. Vysoko kvalitný marmorový hrniec so sklenenou pokrievkou a kamenným povrchom. Najpredávanejšie produkty z kategórie.

Kuchynskí pomocníci - Pomalý hrniec. Klarstein Tastemaker Sous-vide Garer, 5W, l, elektrický hrniec ,. Velké hrnce nadměrných objemů se hodí jak pro profi použití, tak pro ty, kteří rádi doma. Mega - extra nízký nerezový kastrol l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky