pondelok 22. júna 2015

Odšťavovač moulinex

MOULINEX JU650GVám umožní pripravovať vždy čerstvé ovocné a zeleninové nápoje. Výhodou je veľký plniaci otvor na vkladanie . Easy Fruit Juicer Red Ruby. Horší odšťavnění ovoce - hrušky, jablka apod. MOULNEX PC30 BKB BKB4 .

Prezri si u nás odstavovac moulinex a porovnaj ceny v 10. Inzeráty odstavovac moulinex. Bezplatná inzercia, odstavovac moulinex predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Plniaca trubica kruhová (49mm), rýchlosť, 5l odnímateľný zásobník na dreň, ,l nádoba na šťavu s odnímateľným oddeľovačom peny, príkon 2W, farba . Kvalitný odšťavovač na ovocie a zeleninu. Používaný, no stále funkčný.

Vyrobte si pomocou neho rôzne ovocné a zeleninové džúsy a koktaily. Chomutov, cena 500Kč, od Jára Protiva na Sbazar. TEFAL veko odšťavovača pre ZC255B3 ZC258DInfiny Juice. Rozsiahle informácie o výrobkoch. Recenzie obchodov a produktov.


Biela technika, Kuchynské spotrebiče. Najlacnejšie odšťavovače na Tovar. Máte chuť na čerstvý ovocný džús? Moulinex BKA 14D Frutti Pro. JU570Dodšťavovač MOULINEX.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Tato nabídka od prodejce Aukrobot byla archivována dne 24. V této aukci s počáteční cenou 00 . S vysokými otáčkami vám zaistí kvalitnú a rýchlu prípravu nápojov.


Už ste videli novinky v sekcii malé domáce elektrospotrebiče v BigBuy? Chutnají vám čerstvé ovocné a zeleninové šťávy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky