utorok 16. júna 2015

Smaltované cedule

Nejširší nabídka smaltovaných a plechových retro cedulí , hodin, budíků a teploměrů za bezkonkurenční ceny. Vyrábíme veškeré smaltované cedule , uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby, vodočety, . Originálne smaltované cedule s nápisom podľa želania sú unikátnym darčekom! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Nanáší se smalt jako přímé pevně ohraničené barvy. Reklamní smaltované plechové cedule přímo od českého výrobce.

Vyrábíme originální reklamní cedule ze smaltu, plechu či hliníku pro vnitřní i venkovní použití. Originální smaltované cedule s nápisem dle přání jsou unikátním dárkem! Kromě smaltované cedule vám můžeme vyrobit i vlastní nástěnný znak, který vyladí oficiální prostory úřadu, spolku i firmy. Umíme jak vyšívané nástěnné znaky , . Máte chuť na pořádné retro, hledáte staré plechové reklamy, nebo prostě chcete pěknou ceduli , která to řekne za vás?


Vyberte si plechové cedule na zeď nebo . Cedule Plechové cedule na prodej online. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Držáky k upevnění smaltované cedule na sloup. Ke sloupu se držák uchytí například páskovacím systémem Bandimex. K upevnění uliční cedule 600x3mm je . Potřebujete vyrobit smaltované cedule s domovním číslem, názvem ulice nebo s libovolnou jinou grafikou?


Vyrobíme Vám velice kvalitní a trvanlivé cedule . V teoretické části pojednává o historii smaltu jako . Nabízíme výrobu smaltovaných cedulí různého využití. Pro nezávaznou konzultaci se na nás neváhejte obrátit. Smaltovaná domovní čísla - zakázková výroba. Součástí našich nabízených služeb je také . Představovat díla Maestra Zapadlíka je asi nošením dříví do lesa, ale málo kdo ví, že jeho díla můžete mít i na smaltované ceduli. Rukověť starožitníka a sběratele - hodiny, hodinky, smaltované cedule , odznaky, hasičské předměty - popis, komentáře a veškeré informace o knize.


Hledáte cedule smaltovana ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V daných dnech bude přerušena expedice objednávek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky