piatok 19. júna 2015

Obrus vintage

Rozmanité motívy v obľúbenom vintage štýle. Obrusy s čipkou alebo lemovaním. Vzorovaný obrus na stôl do jedálne v štýle vintage.


Praktické obrusy z našej kolekcie majú jemný vzor, zaujímavý dizajn a precízne vypracovanie. Krásny vintage obrus pre Vaše príjemné stolovanie.

Bytový textil obrusy vankúše závesy, prehozy v prírodných farbách z kvalitných materiálov, jedinečný nostalgický, vintage , shabby chic, francúzsky, vidiecky, . Základom každého stola je obrus , aby bol dojem z . Dekoračná zmesová látka vhodná na obrusy sedáky závesy vankúše a pod. Farba: sivo-hnedá,bordová. Vezmite prosím na vedomie,že farba obrusu na monitore môže mať v skutočnosti o niečo odlišný odtieň,nakoľko.


Hľadáte obrus do kuchyne či jedálne na obyčajné dni alebo na sviatočné obdobia v roku? Určite Vás osloví nejeden z našej ponuky.

Bavlnený obrus vo vintage štýle je pekným doplnkom každého interiéru. Ubrus je pro stůl totéž co sváteční šaty. Vyberte mu nějaké hezké na Biano.


Třeba PVC obrus Vintage srdiečka béžové š. Materiál: ľan, bavlna , . Sivý kuchynský obrus Vintage. Lniany obrus vintage , serwetek, NOWY! Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Z látky vieme vyrábať aj závesy, ktoré môžu dotvárať celkový efekt provensalského.


Vintage Indigo je kolekcia riadu a kuchynských pomôcok, ktoré vyzerajú ako lúka plná kvetov. Tá navyše pochádza od anglickej značky Creative Tops, ktorá . Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. U nás nájdete širokú ponuku . Učarovala Vám nadčasovosť eklektického interierového dizajnu?


Radi miešate štýly, farby, vzory a materiály?

Handmade Úžitkový textil. This Pin was discovered by anita čudaiová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. PVC obrus s nápisom VINTAGE COFFEE, obrázkom šálky, kávy a priemerom 1cm. K produktu od nás dostanete darček1.


Použitý iba raz na mojej svadbe, úplne zachovalí, a krásny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky