štvrtok 4. júna 2015

Pohare na whisky

Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení. Najpredávanejšie: TOP1: set 6x pohár na whisky Palais. Originální degustační sklenička od výrobce Glenairn Glass.


Krásny pohár na tradičnú whisky z ručne fúkaného tenkého skla. Séria pohárov Eva Solo z ručne fúkaného skla bola v .

Fľaša na WHISKY 9l sklo. Elegantná karafa na whisky s uzáverom hranatého tvaru uchová whisky , koňak aj iné alkoholické aj nealkoholické nápoje. Aby ste si mohli vychutnať dobrú whisky , okrem obľúbenej whisky potrebujete, samozrejme, aj dobrý pohár. A s touto súpravou získate hneď dva. Sada pohárov na whisky poteší každého milovníka tohto nápoja.


Odlievka whisky Acrobate 27cl 6ks. V našej ponuke nájdete luxusné poháre na whisky a fľaše na whisky, ktoré potešia každého milovníka tohto nápoja.

Preto je to originálny darček pre muža. Sada dvoch nadčasových pohárov na whisky z ručne fúkaného skla z dielne Normann Copenhagen. Pohár na whisky Geneva, Banquet. Norlan Glass sa považuje za profesionálnejší pohár na whisky , aký bol kedy vyrobený. Klasické poháre na whisky z kryštálového skla.


Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Doprajte si sklenené kryštáľové produkty od . Takéto poháre charakterizujú ich väčší objem a valcový tvar. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych. Dizajn pohárov je dostatočne . Od Campbell Destillers zo škótskeho Highlands nám prišlo pozvanie, aby sme vyvinuli pohár pre ich produkty Edradour a Aberlour.


Single Malt, nápoj s dávkou. Pripravili sme nádhenrú kolekciu kvatliných whisky pohárov a fliaš z kryštáľu a krištáľového skla. Vychutnajte si kvalitnú škótsku whisky a americký bourbon zo štýlových . Ani pohár na whisky sa nevyhol sporom o tom aký je správny tvar pohára na whisky.


Najväčší obrázok výrobku Krištáľové poháre na whisky 2ml väčší obrázok.

Ručne brúsený krištáľ, každý pohár súpravy má objem 2ml. Rozmery: objem l, pr. Cena uvedená za jeden kus. Je jednou z najstaršie vyrábaných liehovín na svete.


Oblé strany poháre udržujú aromatické látky vnútri poháre a podporujú degustáciu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky