utorok 23. júna 2015

Vino na srdce

Tuto směs vaříme asi minut na . Víno na srdce má skvelé učinky na všetky SLABOSTI SRDCA aj na skutočné ochorenie srdca, sposobí aj citeľné zlepšenie pri angine pectoris. Je pravda, že červené víno je dobré na srdce , upravuje krvný tlak a podporuje chudnutie? Pravidelné a primerané pitie vína srdce chráni, občasné a nárazové pitie veľkého množstva alkoholu znamená zvýšené riziko ochorenia. Tohle všechno dohromady pomalu vaříme minut, potom přidáme 3g medu a vaříme další minuty.


Lahve vypláchneme slivovicí a víno do nich.

A nedá mi nepodělit se o recept na petrželové víno na posílení srdce a arytmii. Nevěřila jsem, jen zkusila a je vysoce funkční. Stále více Čechů se učí pít víno. Budou mít tak silná srdce jako Jihoevropané, kteří si bez vína neumějí svůj život představit? Studie ukazuje, proč je červené víno dobré na srdce.


Britským vědcům se podařilo objevit složky v červeném víně, které působí proti bílkovinám hrajícím roli v . O srdce sa pritom treba starať, nič ho nenahradí. Jednou z možností je spraviť si doma víno , ktoré napraví problémy so srdcom! Profesor Jan Pirk je naším nejvýznamnějším kardiologem.

Láhve se vypláchnou silným alkoholem a víno na srdce se do nich za horka naplní. Na dně se vytvoří usazenina, není . Pivo má pravdepodobne blahodárnejší vplyv na srdce ako červené víno alebo tvrdý alkohol. Odborníci už dávno tvrdia, že červené víno.


Milovníci vína s obľubou hovoria, že pohárik červeného je cestou k dlhovekosti. Za pravdu im dáva aj primárka z levickej nemocnice MUDr. Víno se v minulosti opravdu používalo jako lék a našemu zdraví prospívá samozřejmě i dnes. Je je třeba řídit se starým známým heslem všeho . Jedni tvrdí, že alkohol je metla lidstva, druzí, že všeho s mírou nemůže škodit a třetí netvrdí nic a prostě se jen opíjejí. Pohár červeného vína je prospešný pre srdce a celkovo pre naše zdravie.


Tato davka vina je porcia pre jedneho cloveka,ktory si chce udrzat svoje srdce zdrave,ale nie len srdce ,ale aj zaludok,oslabene srdce po . Svědčí o tom písemnictví i nálezy cedníčků a konvic na víno. Víno bylo dováženo nebo bylo válečnou kořistí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky