streda 17. júna 2015

Ručný šľahač 500w

RUČNÝ MIXÉR, ŠĽAHAČ - príkon 5W - šľahacie metličky so špeciálnymi . Prezri si u nás rucny slahac 500w a porovnaj ceny v 10. Už názov ručný šľahač však napovedá, že sa ideálne hodí na prípravu. Ručný mixér biely, 500W , rýchlostí, momentový a turbo stupeň, hnetacie metly, . Ručný šľahač , Príkon 4W, Dĺžka prívodného kábla: m, rýchlostných.


To všetko na jednom mieste.

Kúpte si ručný mixér a šľahač najlacnejšie vďaka Ceny. V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače , ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám . Mixéry a šľahače na DATART. Tie najlepšie mixéry a šľahače nakupujte online u odborníkov a využite naše služby!


V kombinácii s maximálnym možným počtom otáčok tvorí ručný šľahač ETA Lento nevyhnutného kuchynského pomocníka, ktorý vám našľahá sneh alebo . W šľahač je skvelým pomocníkom v každej kuchyni. So šľahačom môžete okrem šľahania aj, hnietiť a mixovať. Error loading player: No playable sources .

Tento štýlový a výkonný 500W ručný šľahač je vybavený farebným svetelným krúžkom pre zjednodušenie . Multifunkčný ručný mixér 3vs 8W motorom. Kuchynský mixér s výkonným 500W motorom. Ručné šľahače – tento malý a výkonný spotrebič obsahuje takmer vždy metle, ktoré. Ergonomický dizajn a vysúvací mechanizmus . Ručný mixér 500W , rýchlostí, tlačidlo Turbo, šľahacie metly, hnetacie háky, . Orava SL-1ručný šľahač. Sa šľahacími metlami pripravte ľahší zmesi ako vaječné bielky, majonézy alebo . Uľahčite si život s farbami.


Navrhli sme štýlové prístroje, ktoré Vám uľahčia život pomocou farieb, jednoduchším a precíznejším rýchlostným nastavením. Predám ručný šľahač Silver Crest SSMS 6Bs metličkou na sneh. Ruční mixér má zabudovaný 500W motor s pěti rychlostmi a režimem turbo.


Ak hľadáte vhodné elektrospotrebiče za špičkové ceny, kúpte si domov ​​ Ručný mixér Taurus Robot 5Plus 500W Nerezová oceľ a ďalšie kúsky. Perfektne mieša, šľahá, mixuje, miesi a seká rôzne prísady do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky