piatok 26. júna 2015

Aeg l85470sl

Práčka ProTex je taká šetrná, že bezpečne vyperie aj tie najjemnejšie tkaniny, napríklad vlnu a hodváb, aby vaše. Pračka ProTex je tak šetrná, že v ní můžete bezpečně prát i ty nejchoulostivější tkaniny, jako vlnu či hedvábí, a vaše oblečení bude vypadat déle jako nové. Kapacita bubna pre pranie dosahuje kg bielizne a maximálne . Spolehlivý spotřebič si poradí se špinavým prádlem a najde své uplatnění v každé domácnosti. Spoľahlivý spotrebič si poradí so špinavou .

Patrí k spotrebičom najúspornejšie energetickej. Patří ke spotřebičům nejúspornější energetické třídy. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


LCD displej, dB, ProTex koncept, certifikát Woolmark Silver, . Tento spotřebič i přes velké množství funkcí se řadí mezi vysoce úsporné, spadá. Dizajn skrine: voľne stojace, Systém vkladania: Predné plnenie, Farba: biela. VÁSÁRLÓI TÁMOGATÁS ÉS SZERVIZ.

Javasoljuk az eredeti alkatrészek használatát. Ha a szervizhez fordul, legyenek kéznél a következő . Spotřeba energie - bavlna . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Pol kilogramu objemu naviac pravdepodobne príliš . Kč bez DPH Recyklační poplatek 6 Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu. Spočítejte si výhodné splátky. Práčka v bielom prevedení s predným plnením a maximálnym množstvom bielizne 6. Olvass valódi vásárlói véleményeket , és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


Recenze jedné z testovaných praček. Price match promise and next day delivery. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Pokud si u nás zakoupíte tento spotřebič, získáte prolouženou záruku let na motor. Pro uplatnění této prodloužené záruky je nutné spotřebič zaregostrovat na. A ProTex mosógép oly kíméletes, hogy a legféltettebb gyapjú és selyem ruhadarabjait is bátran rábízhatja, így ruhái .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky