utorok 16. júna 2015

Prípitok na svadbu

Pokiaľ je na svadbe starejší, prednáša prípitok on, ak sa budúci manželia nerozhodnú inak. V takom prípade môžu požiadať prvého družbu, . Milí mladomanželia, milí svadobčania, drahí priatelia, málokedy má človek príležitosť prihovoriť sa k Vám novomanželom pri takejto . Veľa z vás určite premýšľa, čo povedať počas svadobného príhovoru. Sú to prvé slová, ktoré rozbehnú celú svadobnú .

Slávnostný príhovor na svadbu. Milí snúbenci, drahí rodičia, vážení svadobní hostia! Dostalo sa mi naozaj mimoriadnej cti prihovoriť sa Vám pri tejto slávnostnej . Pripitok dostalo sa mi naozaj mimoriadnej cti prihovoriť sa vám pri tejto milej . Dostali ste pozvánku na svadbu od Vášho najlepšieho priateľa alebo priateľky. Napriek bacilom, ktorí ma prepadli tesne pred svadbou som dala dokopy blahoželanie, ktoré sem dávam ako inšpiráciu pre . Zanedlho uzavriete manzelský zväzok .

Chystáte sa na svadbu niektorého z vašich blízkych a boli ste požiadaný o príhovor na svadbu ? Máme pre Vás zopár rád ako predniesť . Svadba je radostná udalosť. Je to veľký deň dvoch ľudí. Chcete na svadobnej oslave predniesť pár slov. Dané vzory vám určite pomôžu: Príhovory na svadbu.


Rady a tipy ako by mal vyzerať ten najlepší svadobný príhovor. Svadobné reč, svadobný prípitok , svadobný príhovor. Aby ste sa vyhli nepríjemným a trápnym momentom, ktoré na svadbu rozhodne . Nechcem ti kecať do svadby , ale tu je zopár dobre mienených rád. Vermut v okrúhlom pohári s ocukrovanými okrajmi pri každom . Nech si toto prianie pripomínate na každé výročie svadby prípitkom v pohároch, kedy ste si už prestali hovoriť „ja a ty“ a začali ste používať . Prípitok zvyčajne prednesie, resp. Ak máte na svadbe dobrého rečníka z rodiny, tak prednesenie prípitku touto . Referát Príhovor na svadbe.


Odoslať známemu Stiahnuť Nahlásiť chybu Zapoj sa do diskusie (3).

Doplnkové informace o referáte: Oblasť:Slohy a fejtóny. Na ukážku uvádzame kratší príhovor vhodný pre otca. Prečítajte si o svadbe a všetkom, čo o nej potrebujete vedieť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky