streda 3. júna 2015

Elektrický vrátok

Profesionálny závesný lanový navijak s nosnosťou 2kg a lanom dlhým 35m. Oceľové ťažné lano je dlhé 30m. Elektrický stavebný vrátok.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Predám silný elektrický vrátok bez brzdy na 380V.

Vhodný na stavebný výťah, oranie záhrady, stavebné práce. Koľko elektrický navijak dokáže uniesť? Potrebujete dvíhať ťažké bremená v dielni alebo garáži? Prezrite si naše elektrické lanové navijaky Güde, taktiež navijak na primontovanie na vozidlo. Preklad „ elektrický vrátok pre posun vozov“ z maďarčiny do slovenčiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Inzeráty elektricky navijak. Bezplatná inzercia, elektricky navijak predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Je určený k stropnej montáži na nosnú konštrukciu v . Preložiť slovo „ elektrický kotvový vrátok “ zo slovenčiny do ruštiny. Vrátky Počet produktov v kategórii: 29. Stavebný vrátok ComeUp CWS. Správa o odbornej prehliadke elektrického ťažného vrátka skupiny Bf v zmysle zákona č. Dátum konania odbornej prehliadky: Útvar: Stredisko:.


Lanové navijáky firmy Yale konstrukční řady RPE a RPA jsou koncipovány se zaměřením na výkon, účinnost a bezpečnost . U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Jedná sa o profesionálny stavebný naviják, ktorý sa radí do kategórie závesných navijákov s nosnosťou do 300kg. Hnací agregát tohto stavebné. ELEKTRICKÝ LANOVÝ NAVIJÁK 230V. Pokyny k bezpečnosti práce.


Zvedání nákladů pomocí vratné . YALE RPE elektrický lanový navijak. Lanové navijaky stavebnej rady RPE a RPA sú navrhnuté na optimálny výkon, efektivitu a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky