pondelok 8. júna 2015

Obyvacia stena togo

Priestranná a vzdušná obývacia stena, ktorá aj vďaka svojmu farebnému prevedeniu pôsobí jednoducho, elegantne a zároveň útulne. Veľmi elegantná a moderná obývacia stena Togo New vhodná do vašich obývačiek. Presklené vitríny sú podsvietené. Je dodávaná v peknom prevedení gaštan.


Nádherná novinka s LED osvetlením v bielom tóne to je obývacia stena TOGO.

TOGO NEW gaštan-skutočne kvalitná obývacia stena , obyvačkový komplet, nábytok do obývačky. Materiál: DTD laminovaná. Moderná obývacia stena s LED osvetlením vo farebnom prevedení: gaštan. Vlastná spoľahlivá doprava až. Cena: zostava TOGO 0 bez osvetlenia a dekoračných doplnkov, v demonte.


Dodacia lehota 4-týždňov. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Sektorový obývací nábytok TOGO je zaujímavá ponuka nábytku do obývacej izby.

Jednoduchý a nadčasový dizajn, elegantný čierny vysoký lesk a množstvo . Rozmery ŠxVxH: 304x194xcm. Co není vidět, je uklizeno. Modernú obývaciu stenu s osvetlením TOGO od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorá pozostáva z: TV stolík (120x43x4cm), 2x vitrína . Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.


Súčasťou je LED osvetlenie v . Krásne moderné i klasické obývačky za skvelé ceny a dopravou zdarma. Obývacie steny v rôznych dizajnoch. Nábytok Togo V Zobraziť väčšie.


Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt luxusné obývacie steny. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Take care about how much time your children spend next to the TV. ROSSO – MASIV – DUB DYHA. Sme autorizovaný predajca Decodom.


Velmi elegantní a moderní obývací stěna Togo New vhodná do vašich obýváků. Prosklené vitríny jsou podsvícené.

Na první pohled zaujme svým jednoduchým . Kolekcia nábytku TOGO - Komoda - vo farbe:- wenge laminát s čiernym sklom na okraji a na dverách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky