streda 24. júna 2015

Odstavovaci mlyncek

Odšťavovací plastový mlynček na ovocie Čerstvá ovocná alebo zeleninová šťava je ideálnym zdrojom ľahko spracovateľných živín, vitamínov a enzýmov. Vďaka mlynčeku budete mať kedykoľvek dostupné čerstvé vitamíny bez konzervačných látok. ODŠŤAVOVACÍ PLASTOVÝ MLYNČEK NA OVOCIE.


Vynikajúci na lisovanie ríbezlí alebo malín. Mlynček sa skrutkuje k pevnej doske, . Síla odsťavovania je nastavitelná.

Univerzálny mlynček Tescoma je vynikajúci pre ľahké a rýchle mletie. Liatinový odšťavovací mlynček na ovocie BANQUET je ideálny pre spracovanie drobného ovocia z ktorého pripravíte výborné domáce šťavy a marmelády. Mechanický mlynček na odšťavovanie vylisuje, pri správnom postupe a kombinácii, šťavu takmer zo všetkých druhov ovocia a zeleniny, obilných tráv, bylín a . Odšťavovací mlynček je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a zaručuje maximálne spracovanie surovín.


Banquet odšťavovací mlynček na ovocie , za 18. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Ručný drevený mlynček s kovovým násypníkom.

Použijete aj na zeleninu. Vnútorný mechanizmus vylepšený keramickými mlecími kameňmi pre nastavenie ľubovoľnej jemnosti mletia. Možnosti využitia tohto odšťavovača a mixéra Philips sú nekonečné. Vyrábajte domáce krémové polievky, výživné kokteily a dokonca aj.


Inzeráty odstavovaci mlyncek. Bezplatná inzercia, odstavovaci mlyncek predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Je ideálny pre spracovanie . Je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu a zaručuje maximálne spracovanie surovín s . Svederník - inzercia Žilina. Test odšťavovania bobuľovín (červené ríbezle a egreše) – porovnanie. W, nástavec na klobásy, lis na OZ,. Príslušenstvo: strúhadlá, odšťavovač , mlynček na mak, nadstavec na plnenie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky