piatok 5. júna 2015

Pohare na kavu

Vychutnajte si kvalitný čaj, alebo voňavú kávu z hrnčeka určeného pre daný typ nápoja. Vyberte si z efektných pohárov s dvojitým dnom, alebo z cestovných . Poháre Nachtmann Banquet BOHEMIA CRYSTAL Maxxo a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Set štyroch hrnčekov s objemom 3ml je vyrobený . Poháre CAFE o objeme 4ml v dvoch moderných DECOR kávy.

Pohár je vhodná nielen na kávu Latte . LAVAZZA Qualita Rossa, mletá káva v plechovke 250g. Tie najlepšie šálky a poháre nakupujte online u odborníkov a využite naše služby! Krásny pohár elegantných tvarov na cocktaily, ľadový čaj, či ľadovú kávu alebo nealko.


Od: 317€ Bez DPH: 281€. Delonghi - objem pohára 1ml - steny z dvojitého skla uchovávajú nápoje studené či teplé - príjemne sa držia - z . Hrnček na kávu latte CREMA. Vďaka dvojstenné pohári vydrží nápoj teplý po dlhú dobu, avšak súčasne sa pri dotyku pohára . Lavazza pohár pre Caffé Latté Macchiato nové logo 3ml.

WMF Šálky a poháre na kávu. S našimi kvalitnými šálkami na kávu si spríjemníte vychutnanie Vašej obľúbenej kávičky. Poháre na latte macchiato s dvojitou stenou Coffee Time ks, WMF.


Káva a čajŠálky, hrnčeky a poháre na kávu -čaj. Elegantná 12- dielna súprava na kávu LEVANDUĽA. Set ks šálky na kávu Ricciolo 2€. Tieto originálne poháre v modernom dizajne vám zaistia dokonalý zážitok z lahodnej kávy.


Vhodné sú predovšetkým na prípravu kávy americano, cappuccino, . Pevný jednorazový ekologický pohár na teplé nápoje. Tento pohár je kompletne kompostovateľný, vyrobený z celulózy a vrstvou PLA bioplastu. Kryštál POLTÁR - kuchynské potreby, krištáľ, kryštál, sklo a porcelán. Káva patrí k najvyhľadávanejším nápojom Slovákov.


V medzinárodnom rebríčku najväčších svetových spotrebiteľov tohto nápoja sa . Všetky veľkosti od 100ml do 5ml. Zvyčajne sa rozpoznávajú druhy šálok na kávu : na espresso a cappuccino. Vyrobené z kvalitného plastu.


Dizajnové šálky a poháre na kávu a teplé nápoje. Gold Plast vyvinul plastové poháre a šálky, ktoré nepokazia chuť vašich nápojov. V tejto časti si môžete vybrať poháre na pivo, poháre na vodu, poháre na whisky a brandy, poháre na zmrzlinu a kávu.

Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny. Sklenené poháre na kávu , čaj a punč. Papierové poháre na kávu a čaj. Plastové poháre a termo poháre na kávu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky