utorok 16. júna 2015

Chladnička bez výparníka

Niektoré modely v sebe skrývajú praktický malý mraziaci box a plnia tak funkciu menšej kombinovanej chladničky. Mini chladnička – kombinovaná, 84. Luxusná retro chladnička s výparníkom Daewoo FN 153CWQ.


Jednodverová chladnička môže byť riešením pre Vás. VOĽNE STOJACA JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA BEZ MRAZIACEHO BOXU,. Beznámrazová lednice v nerez provedení v en.

Displej, zóna pro zachování čerstvosti, úsporné LED osvětlení, let záruka na invertorový kompresor. Monoklimatická chladička v bílé barvě, bez výparníku. Chladničky bez výparníku. Vhodná do kanceláří, na chalupy, menších domácností. Vstavané chladničky jednodverové.


Výparník je potrubie, ktoré sa nachádza vo vnútri chladničky, v ňom chladivo vrie, rozpína sa a . Pri týchto typoch chladničiek existujú aj dve verzie umiestnenia výparníka v . Kup Izolácia výparníka chladničky s mrazničkou priamo od Electrolux. Tento izolačný diel sa nachádza nad výparníkom a odmrazov .

Celkový využiteľný objem 1litrov. Využiteľný objem chladničky . Schéma chladiaceho okruhu kompresorovej chladničky — výparník. Pri kúpe chladničky s mrazničkou si treba pozorne všímať niektoré.


Námraza sa vytvára vo výparníku , ktorý nie je dostupný pre spotrebiteľa. Skôr, než uvediete spotrebič do prevádzky. Prečítajte si pozorne návod na použitie a na montáž pred inštaláciou, zapnutím a používaním prístroja!


Ideální do domácností, kanceláří, na chalupy. Kompaktnú a praktickú l chladničku využijete nielen v malom byte, či kancelárii. Obsahuje výparník , dverové priehradky a dvierka so zameniteľným otváraním . Zariadenie takéhoto systému zabezpečuje dva výparníky , jeden pre každú komoru. Ak sa v chladničke svieti, potrebnú šťavu asi dostáva. Modernejšie verzie chladničiek majú akustickú signalizáciu v prípade, že sú dvere . Nakupte kvalitní chladničky bez výparníku, s námi ušetříte.


Výparník – Pokud má chladnička zabudovaný výparník v chladícím prostoru, můžete ho krátkodobě využít i jako chladící prostor. V tomto zhruba litrovém .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky