piatok 19. júna 2015

Stojan na poschodovu tortu

D torty , postavy, stojace torty , opačné torty. Patisserie stojan na tortu cm. Tescoma- Dekorovací stojan DELÍCIA ø cm. Ahojte, potrebujem pomôcť. NOVINKA v našom eshope - sáténové stuhy.


Využite pri dekorácii torty ale aj ako doplnok na okraje polystyrenových podložiek.

Vybrali sme pre vás tie . Elegantný stojan na tortu. Produkty Foto na tortu formy na torty , farby potravinárske,. Krásny elegantný stojan na poschodové torty. Plastový stojan Perleťový . Súprava na mafiny obsahuje pekáč s rozmerom × centimetrov s kvalitným teflónovým nepriľnavým p. Nerezový otočný stojan pr.


Výborná pomôcka pri zdobení tôrt.

Exkluzívne slovenské drevené stojany na. WILTON 3-Poschodový stojan na torty (GRACEFUL TIERS CAKE STAND). Vhodné na spevnenie poschodových tort , ukladajú sa.


Ošatka slúži na prípravu domáceho chleba. Stojany , tácky, podnosy. Je možné ju využiť na kysnutie cesta, uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu. Zlatý pevný podnos pod tortu.


Piekla som svadobnú tortu trojposchodovú na stojan a mala cca kg. Poslednú tortu som robila 5- poschodovú a podnos som spravila z hrubého polystyrénu . Tortový podnos pod tortu okrúhly 452mm - 12mm hrúbka. Podložka pod poschodovú tortu 260mm - tenká. Etažérka 3- poschodová PRESTO, hlboká. Velmi pekny jemny vybrusovany stojan Na tortu cukrovinky ovocie.


Dobrý deň, máme piecť tortu na svadbu, a chceli by sme ju dať na stojan aby bola aspoň alebo poschodová. Rozmýšľali sme nad stojanom . BANQUET 3-poschodový stojan na cukrovinky LAVENDER. HEIDRUN Podnos tortový s poklopom Podnos na tortu s držadlom od značky Heidrun.


Pasabahce stojan na tortu 32cm patisserie - lem nadol.

Otočný stojan možno nakloniť, vďaka silikónovej podložke torta po naklonenej ploche nekĺže. Hornú časť stojana je možné sňať anbsp;ozdobenú tortu uložiť do chladničky a pod. Banquet 3-poschodový stojan na cukrovinky SOFIA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky