štvrtok 25. júna 2015

Svadobné etikety na fľaše

Nálepky na víno sú tlačené na kvalitný samolepiaci papier alebo samolepiacu fóliu s jednoduchou . Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky. Na svadbe budú okrem iného . Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ? Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Na každý stôl patrí aj fľaša dobrého vína či iného moku a nie je na škodu.

Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Nie na fľaše , ktoré boli predtým v chlade! Dekorácie na každú príležitosť.


Všetko pre dokonalú oslavu a svadbu. Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného. Vyrábame etikety na svadobné výslužky na fľaše akejkoľvek veľkosti a farby skla. Svadobné etikety na fľaše dozdobia svadobný alkohol.


Najnižší možný počet etikiet je kusov.

Vyrábajú sa na samolepiacu fóliu ,ktorá je obmedzená . Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú: - tlačené na kvalitnom samolepiaciam papieri alebo samolepiacej fólii s jednoduchou aplikáciou na fľaše. Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. SVADOBNÉ ETIKETY NA FĽAŠE 25l . Vašim fľašiam dodajú na originalite a často krát poslúžia ako pamiatka na.


Dodanie do 2-dní od objednávky. Elegantné prevedenie svadobného vína s vlastnou alebo pred pripravenou svadobnou etiketou, alebo bez etikety. Videonávod ako si nalepiť vyrezávanú svadobnú etiketu na fľašu od vína. Vytvorte pre svojích hostí dokonalú a nezabudnuteľnú spomienku na Váš veľký deň. Velkoformátová tlač a výroba reklamy Bratislava a Nitra.


Etiketa obsahuje mená mladomanželov. V dnešnej dobe budúci mladomanželia majú možnosť si vytvoriť a objednať . Tlač etiket a svadobných oznámení. Grafické spracovanie a tlač na profesionálnych zariadeniach za .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky