štvrtok 25. júna 2015

Reiši kapsule

Pomocnou zložkou v produkte je . Ešte je skoro hodnotiť, pretože to mám doma iba týždeň. No komunikácia aj doručenie boli úplne v poriadku. Najjednoduchšou alternatívou sú zrejme klasické gélové kapsule vo forme . Jej blahodarné účinky sú dodnes veľmi cenené.

Huba reishi je už stáročia súčasťou kultúry Ďalekého východu. Dodnes sa oceňujú jej prospešné. Ekstrakt gljive iz crvene, crne, ljubičaste i bijele reiši gljive (hrastova sjajnica).


Pre jej zdraviu prospešné vlastnosti je . Reši gljiva ganoderma lucidum se koristi za poboljšavanje imunog sistema ujedno ova gljiva štiti organizam od stranih tela, virusa, bakterija i gljivica. Cena: že od kosa za samo € 299. Brezplačna dostava nad € 290.


Nový spôsob vnímania kávy: ZELENÁ KÁVA pre nízku koncentráciu kofeínu a silnému.

Tag Archives for reishi kapsule. Reishi (Ganoderma) huba večnej mladosti. Nie nejde o žiadne japonské meno. Hubu nazývanú reiši na svete poznajú pod mnohými názvami.


Jedna želatínová kapsula obsahuje prášok z celej huby reiši bez prímesí. Balenie: kapsúl x 300mg. Reiši vás zbaví všetkých neduhov. Najcennejšie je červené reiši , z ktorého sa pripravuje extrakt, prášok alebo kapsuly , aby sa uľahčilo jeho . REIŠI – Ganderme Lucidum?


To je moćan antioksidans koji sadrži organski germanijum i . Zloženie: prášok fermentovanej huby Cordyceps Sinensis Mycelium, prášok huby . Prirodna podrška imunitetu tokom cele godine. FREE SHIPPING on qualified orders. Doplněk stravy s extraktem a práškem z houby reishi , . Ganoderma lucidum) bez prímesí s obsahom 3mg ß-glukanu ± 5 . Acerola je prírodný zdroj vitamínu C. Toto umožní, aby liečivé vlastnosti ostali nedotknuté.

Ponuda trgovine vitalabo. Ispravnost cijene i podataka . Poznana je tudi pod imenom reishi , ling zhi in svetlikava pološčenka. Rejši sadrži aminokiseline, vitamine, minerale, antioksidanse, enzime.


Hodnotenie Nie je ešte ohodnotené.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky