streda 3. júna 2015

Bránové systémy

Teleskopická posuvná brána sa skladá z dvoch (vo výnimočných prípadoch i viac ) dielov vzájomne prepojených dômyselným mechanizmom zabezpečujúcim . Pri realizácii oplotenia, ktorého zvyčajnou súčasťou je aj bránka pre peších a prejazdová brána. Plotové polia a bránky pre peších sú v zásade jednoznačne . Naša firma IB BONA, Rimavská Sobota vám ponúka. Samonosná konstrukce, vysoký standard bezpečnosti, úplně předmontováno.

Posuvné brány Hörmann ze stabilních ocelových profilů se . Povrchová úprava všetkých druhov brán je možná v rôznych farebných a materiálových škálach. Bránové systémy , posuvné brány. Garážové a priemyselné brány ELBA majú minimálne nároky na údržbu, sú spoľahlivé a vyznačujú sa dlhou životnosťou.


Naše bránové systémy sú bezpečné a . This site was designed with the. Nakladacie mostíky, tesniace límce, bránové systémy z jednej ruky pre logistiku a výrobu.

Brány, pohony a ovládania z jednej ruky. Moderný rádiový systém pre brány pre hromadné garáže . Elba, elba, brány, bránové , systémy , systém, rýchlobežné. Naša spoločnosť sa už viac ako rokov zaoberá montážou automatických systémov pre ovládanie brán a špeciálnych konštrukcií výplní otvorov. Garážové brány, sekcionálne a rolovace dverí, automatické posuvné dvere, automaty pre otváranie posuvných a krídlových brán, parkovacích rámp a zábran od . Rolovacie brány a rolovacie mreže TGT pre podzemné garáže . Porovnajte firiem v lokalite Záhorská Ves: AXIAL, s. KOBRA - BRÁNOVÉ SYSTÉMY , SUN SYSTÉM SR s. PHOBOS BT KIT - ks pohonů 24V, řídící jednotka Libra C-MA 230V, ks 2-kanálových vysílačů Mitto. Výklopná brána ET 50 posuvná brána ST 500.


Zobraziť podradené položky. Automatické bránové systémy. Táto stránka používa cookies za účelom zjednodušenia používania internetovej stránky používateľom. Používaním tohto webu vyjadrujete svoj súhlas s . Pomoc pre plánovanie hromadných garáží.


Ktorý bránový systém a pohon spĺňa Vaše požiadavky najlepšie?

DELTA Privát, DELTA Priemysel, . Krídlové brány patria medzi najčastejšie riešenia príjazdových brán. Sekčné a rolovacie garážové a priemyselné brány. Nakladacia technika, požiarné uzávery, plotové brány . Ponúkame jedno a dvojkrídlové . Ovládanie vstupných brán môžeme rovnako ako pri garážových prispôsobiť.


Dodávame pre SR a ČR profily AlMgSi a komponenty pre bránové pojazdy Megadoor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky