pondelok 22. júna 2015

Stojan na tortu

Patisserie stojan na tortu cm. Dojmom sochárskeho diela, ktoré sa viac blíži k dokonalosti mramoru než k jedlej torte. Tak pôsobia narysované torty.


NOVINKA v našom eshope - sáténové stuhy. Využite pri dekorácii torty ale aj ako doplnok na okraje polystyrenových podložiek. Vybrali sme pre vás tie .

Plastový stojan Messagenrs čierny, priemer 35cm, v. Náhradný dekorovací podnos pre stojan DELÍCIA ø cm. Chcem sa informovať ohľadom poschodoveho stojana na tortu. Môžem vedieť aká je hrúbka taniera. Poschodový stojan na tortičky a cake pops – kapitán Žralok.


Podnosy so zvýšeným okrajom . Otočný stojan s protišmykovým podstavcom je ideálny na zdobenie a servírovanie tort. FÖRÄDLA podnos na tortu , 3-posch, biela, mosadz .

Otočná plocha s odnímateľným podstavcom vám maximálne usporí . Pasabahce stojan na tortu 32cm patisserie - lem nadol. Stojany, podnosy, taniere. Prezri si u nás otocny stojan na tortu a porovnaj ceny v 10.


Drevený, z masívneho dreva ručne vyrábaný otočný stojan na torty. Krásny elegantný stojan na poschodové torty. Vďaka otáčaniu budete mať zdobenie v jednej rovine. Na tácke tortu môžete rovno servírovať.


Položka bola pridaná do vášho nákupného zoznamu. Priemer stojanu je cm. Ideálne na zdobenie a servírovanie tort. Vynikajúci pre štýlové podávanie tort a múčnikov. Vyrobený z extra silnej lepenky odolnej voči mastnote a. Krištáľový podnos na tortu - krájať môžete priamo na . Rozmýšlali ste, kam dať dobroty, ako koláče, torty , zákusky?


No predsa na stojan na sladkosti. Vyberte si zo širokej ponuky stojanov pre deti, ale aj dospelých. Produkty Foto na tortu formy na torty, farby potravinárske,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky