štvrtok 4. júna 2015

Sekac na orechy

Sekáčik Kenwood CH 5so systémom britov a príslušenstvom na prípravu majonézy je ideálny pre rýchlu prípravu byliniek, orechov , omáčok, zálievok, . SEKÁČIK Váš pomocník v kuchyni. Vďaka systému sekania pomocou . Zvládnete aj tvrdé potraviny, ako sú orechy , semienka či ľad. Rovnako môžete tento sekáčik použiť aj.

Během chvilky s nimi najemno nakrájíte cibuli i další druhy zeleniny a ovoce. Perfektně nasekané cibule, bylinky, ořechy a další. Porovnanie cien všetkých sekáčikov. Dokáže nakrájet, cokoli chcete – zeleninu, . Kúpte si sekáčik najlacnejšie vďaka Ceny.


Sekáčik 300W, plastová mixovacia nádoba 650ml, gumová protišmyková podložka. Je vybavený oceľovými čepeľami z .

Krájajte, sekajte, robte pyré a mixujte veľké kusy ovocia, zeleniny, orechov , čokolády a iných surovín niekoľkými zatiahnutiami úchytu. Malý, ale výkonný sekáčik pre každodenné kuchynské použitie, Delimano sekáčik. Ořechy , bylinky, ovoce i zeleninu zvládne během pár sekund. W zvládne nastrouhat tvrdý sýr, sušené ovoce, ořechy. ECG SP 4- sekáčik potravín.


Sekáčik ETA Basto so štvorramenným nožom na jemnejšie a rýchlejšie sekanie s príkonom. Orechy , bylinky, ovocie a zeleninu zvládne behom pár sekúnd. Príprava je teraz otázkou niekoľkých sekúnd.


Mlýnek na ořechy POCAJT DRO Ruční mlýnek na jemné mletí ořechů, mandlí, chleba, pečiva, sýra aj. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Nasekať mrazené bylinky, podrviť orechy na posýpku alebo spraviť nátierku z vajíčok je primeraná záťaž pre tohto drobca.


Kenwood Mini Sekáčik potravín zaberá málo pracovného miesta a práca s ním je. Velkoobchod second hand Ořechov a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Second Hand - Luantex, . Funkcie: - krájač - nôž - plátky - strúhač -nože - slížiky - odšťavovač, - mlynček na kávu a orechy - sekáčik - podľa dížky sekania nadobudnete rôznu veľkosť . S týmto kuchynským multitalentom nasekáte bylinky, orechy , cibuľu alebo zeleninu na drobné kúsky za niekoľko sekúnd.

Tento praktický multifunkčný sekáčik s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky