piatok 19. júna 2015

Beko 28020

Více nemusíte přemýšlet, jestli se vám pro několik talířů vyplatí zapínat myčku nádobí. Skoncujte s mytím nádobí! Už se netrapte s hromadou špinavého nádobí po vynikající večeři!


Trieda sušenia A: Najlepšia trieda v súlade s európskymi normami. Trieda umývania A: Najlepšia trieda v súlade s európskymi normami.

Bezkefový BLDC motor zaisťuje . Je energeticky úsporná a velmi dobře myje. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Plně integrovaná myčka s chytrou technologií GlassCare a se světelnou signalizací provozu na podlahu. Myčka má nastavitelný horní koš a automatický program, . Náplň slouží až na sad nádobí.


ProSmart invertorový motor Představujeme vám novou myčku nádobí od společnosti Beko.

Farba Biela Displej LCD Počet sprchovacích úrovní 3. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions. Umývačka riadu zabudovateľná do kuchynskej linky s predným ovládacím panelom.


Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Akciós Beko Mosogatógép árak, olcsó Mosogatógépek, boltok.


Er wartet mit einer modernen Spültechnik und einigen praktischen Nutzoptionen auf. I mezi levnými myčkami na nádobí se dají najít dobré kousky. Az automata programnak köszönhetően az edények szennyezettségét szenzorok segítségével állapítja meg, majd automatikusan beállítja a . Proto BEKO vytvořilo speciální funkci, která eliminuje negativní vlivy a nabízí maximální funkčnost při používání kompaktních tablet. Nechýba antibakteriálne upravené tesnenie dvierok.


Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje259L, Celkový hrubý obje280L, Klimatická trieda: SN . Veliki kapacitet, kompaktnost i različiti programi za pranje posuđa svrstavaju Beko mašine za sudove među najprodavanije proizvode ove kategorije u Evropi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky