štvrtok 4. júna 2015

Sklenený podnos

Ideální na servírování dortů, . Je hladký s vlnkovitým okrajem. Tác využijete nejen pro servírování dortů, ale i jiných . Chcete oslniť návštevu na oslave narodenín či len sa tak pochváliť svojím kuchárskym umom? Akákoľvek dobrota bude vyzerať neodolateľne na tomto krásnom .

Decentný dizajn, číry pôvab. Riad značky Paşabahçe sa skvele hodí do každej kuchyne, ktorej chýbajú univerzálne kúsky vhodné na slávnostný stôl i pre večeru. BEVILJA podnos , viacfarebný, vzorovaný.


Podnos na tortu, 3-posch. Svojim jednoduchým a zároveň . Inzerát skleněný podnos v okrese Plzeň-město, cena 200Kč, od Anička na Sbazar. Preferujeme osobní převzetí.


Krištáľový podnos Bossa Nova nie je len krásnym doplnkom, ktorý podčiarkne každú hostinu.

Dortový podnos je vyroben z čirého skla na nerezové noze. Môžete ho použiť ako odkladací priestor, . Tortový podnos je vyrobený z číreho skla na nerezovej nohe. Maľované sklo akrylovými farbami.


Sklo je pekne obrúsené a stojí na dekoračných kamienkoch. Slúži ako podnos pod sviečku. Balenie obsahuje: podnos z bieleho skla s mrazivým efektom, čajových sviečok: 6x . Praktické podnosy na nápoje ale aj podnos na tortu do každej domácnosti. Průměr poklice: 2mm, průměr podstavce: 3mm. Prodám skleněný podstavec pod dort s poklicí znacky LIBBEY.


Skleněný PODNOS s poklopem . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Vystavte svoje dobroty a koláčiky všetkým na obdiv. Krásny sklenený podnos aj s vrchným dielom vyzerá nielen elegantne, ale plní i svoj účel - prakticky ochráni . Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží.

Produkty s logom Pasabahce sú vyrábané s dôrazom na každý detail a majú svoj jedinečný charakter. Táto značka sa vyznačuje moderným a elegantným . Tácky sú neoddeliteľným pomocníkom pri každej návšteve. Zaslúžený asistent na každej oslave či rodinnom posedení.


Internetový obchod s dekoráciami a nábytkom pre váš dom, byt či záhradu, záhradné grily.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky