streda 30. apríla 2014

Drevena kuchynska doska

Pracovné dosky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kuchynské zadné steny (37).


Predstavujeme Vám ponuku masívnych drevených pracovných dosiek zo 1 prírodného dreva vhodných na použitie ako kuchynských pracovných dosiek , . Drevo ako prírodný materiál je typické svojou neopakovateľnou kresbou a krásnymi farbami. Okrem toho sa výborne kombinuje s inými .

V IKEA alebo akomkolvek kuchynskom studiu. Naše kuchynské pracovné dosky prešli dôkladným testovaním, preto na ne poskytujeme 25-ročnú záruku kvality. Vyberte si z hotových pracovných dosiek , ktoré . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Ak je drevená pracovná doska správne ošetrená ľahko sa čistí a je odolná voči baktériám a plesniam.


Problémom nie sú ryhy ani škrabance, . Dosky vyrobené z masívneho tvrdého dreva, odolné vlhkosti s dlhou trvanlivosťou. Drevené kuchynské pracovné dosky.

Spĺňajú najvyššie nároky zákazníkov. Ešte ma zaujíma či je lakovaná pracovná doska nejakým spôsobom. Obojstranná drevená kuchynská doska na vaľkanie cesta s rozmermi 5x 45. Kvalitná drevená doska na cesto väčších rozmerov je vhodná tiež do jedální a .

Silikonova forma na obkladovy kamen

Ponúkame silikónové formy , obklad , . Stamp forma profesionál na. Silikónové raznice na razený obklad. Farba obkladu je len na Vás!


Predaj formy na rovný stľpik oceľový 5x5x250cm,na koncový stľpik 5x8.

Vytvorte si lacno pomocou formy a raznice STAMP krásny obkladový kameň. Obklady kameňa, drevený obklad alebo tehlový obklad. V ponuke máme aj obklad. Silikonová forma obklad imitace kamene Dakota C8. Pružná forma vhodná pro výrobu imitace kamene (břidlice) pro vnitřní a venkovní použití.


Imitace kamene,umělý kámen , obkladový kámen. Ako sme sa pomocou razenia obkladu dopracovali k tomuto .

Raznice a formy na obklad. Výsledkom týchto chybných postupov môžu byť prilepené formy o vzor, formy. Rozmer:15x1x5xcm. Bazár pre predam peciatku stamp lamany kamen forma na obklad silikonove formy nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


To sa predsa neobkladá, ale silikónová matrica sa vtláča do. Formy , cena za všechny 3ks. Vzor štípaný kámen rozměr je 200x50x4cm. Nemáte prosím někdo zkušenost s výrobou obkladů pomocí silikonových forem např. Vypadá to zajímavě, nicméně kdysi jsem koumala podobné formy na výrobu.


Bosch kge39al42

Všetky informácie o produkte Chladnička Bosch KGE 39AL4 porovnanie cien z internetových. KGE39ALchladnička kombi BOSCH. Chladnička s mraziacim priestorom nadchne svojím naozaj efektívnym chladením - na trhu lepšie nenájdete!


Aj cez svoj celkový obrovský objem 3litrov, ktorý . Je vybavená variabilným mraziacim . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Popis a specifikace ↓Ke stažení. Kombinovaná LowFrost chladnička v en. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Moderní lednice s velkou kapacitou Vícečlenné domácnosti jistě rádi uvítají kombinovanou. Zákaznícky servis Bosch.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, .

Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Základní specifikace Chladnička komb. Konstrukce chladničky: kombinovaná. Provedení chladničky: s mrazícím . Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

Vešiak na bicykel na stenu

Vyberte si z množstva nástenných vešiakov a držiakov na bicykle. Sklopný držiak až bicyklov (kg) na stenu. Force držiak bicykla na stenu pod rám sklopný.


Prvotriedna vešiaky , držiaky a stojany na bicykle od špecialistu v odbore bezpečnosti práce. Potrebujete uskladniť bicykel a máte na to málo miesta?

Výborným riešením je PEDALSPORT PDS-DK-K kolmý držiak na bicykel , ktorý zavesíte na stenu. Tým sa minimalizuje potrebný priestor pre uloženie bicykla. Držiaky na stenu , cShop. Vhodný pre akýkoľvek typ . Predaj a servis bicyklov , elektrobicyklov a kolobežiek, eshop s bicyklami. Jednoduchý a všestranný držiak bicykla.


Značkové bicykle a elektrobicykle Specialize Scott, Cube, CTM. Predávame jednostranné, obojstranné stojany a vešiaky na bicykle.

Pre jeden až päť bicyklov. Stojany na bicykle na stenu - image. BICYKLE DRŽIAK BICYKLE LIFT PREMIUM HIT ZINC HIT. Vešiaky , držiaky (na stene ). WIESZAK rukoväť bicyklový hák na stenu bicykla čierny. Prezri si u nás drziak bicykla na stenu a porovnaj ceny v 10.


Ako uskladniť bicykle v malých i veľkých priestoroch? Ak voľná stena , na ktorú ste chceli držiak na bicykel pripevniť, nie je dostatočne pevná, .

Keramický hrniec

Môžete ich použiť na plynovom aj elektrickom ohreve a taktiež na varenie na indukčnej varnej doske. Keramické hrnce majú mnoho výhod. Vážení zákazníci, z dôvodu čerpania dovoleniek bude fungovať expedícia tovaru v obmedzenom režime až do 31.


Moderný keramický hrniec vyrobený z vysoko kvalitného a odolného materiálu, ktorý ma pri správnom používaní dlhú životnosť. S použitím technológie flame, ktorá . Ponúkame široké množstvo produktov v tejto kategórii.

Hrniec poskytuje dokonalý. Vďaka akumulačnej schopnosti dlhšie. Celokovový hrniec s keramickým vnútorným plášťom. S keramickým povrchom dostávate riad budúcnosti. Súčasťou hrnce sú aj úchytky, ktoré boli odliate súčasne s hrncom.


Master je séria panvíc a hrncov vyrobená z vysoko kvalitnej leštenej nerezovej ocele s keramickým povlakom ILAG Non-Stick Ceramic. Ekologický keramický povrch neobsahuje. Bol víken sobota ráno a vonku svietilo takmer jarné slnko.

Nepriľnavý keramický vnútorný povrch pre. Ideálne pre zdravú kuchyňu. Varíte prakticky bez tuku, máte prehľad o kalóriách,. Mám nový keramický hrniec. Nie ten s keramickým povlakom , ale celokeramický, ako od starkej- tuším to volajú selský, .

utorok 29. apríla 2014

Vstavaný sporák plynový

Nástup moderných sklokeramických a indukčných dosiek síce dopyt po plyne . Rúra – vstavaná , elektrická, A, príkon 1kW, vnútorný objem rúry 66l, retro dizajn ,. Varná doska plynová , horáky s poistkami STOP GAS, elektrické . Candy PL ASX, vstavaný , plyn, nerezová oceľ, otočné. MORA ponúka široký sortiment vstavaných spotrebičov pre vašu kuchyňu. Môžete si vybrať zo vstavaných rúr, indukčných, sklokeramických či plynových.

Vstavané rúry si môžete nakombinovať s varnou doskou podľa vlastných potrieb a predstáv. Zabudovaním do kuchynskej linky získate luxusnejší vzhľad vašej . Plynová varná platňa Mora VDP 6X. Rozsiahle informácie o výrobkoch.


Recenzie obchodov a produktov. Preto existujú vstavané spotrebiče. Patria medzi ne digestory,. Počet plynových horákov stop gas , Farba Čierna, Nerezová oceľ.

Vstavaná plynová doska v nerezovom prevedení so štyrmi platničkami sa ľahko ovláda v elektrickom zapaľovaní v každom gombíku. Varenie je radosť, keď máte tie správne ingrediencie. Wok horák kombinuje výhody varenia na otvorenom plameni s benefitmi unikátnej nemeckej technológie .

Mraznička s chladničkou

Kombinovaná zabudovaná chladnička s mrazničkou ponúka veľkorysý objem na uskladnenie potravín. Vďaka technológii FreshControl zostanú čerstvé až 4x . Užitočné funkcie udrží potraviny . Kombinovaná dvojdverová chladnička s mrazničkou dole disponuje dostatočne veľkým mraziacim priestorom a chladiacou časťou, čím je vhodná do klasických . Kombinácia chladničky s mrazničkou patrí medzi tradičnú výbavu domácností.

Pri jej výbere sa zamerajte na objem, celkové rozmery , ale aj na počet dverí, . Dvojdverové chladničky predstavujú najobľúbenejšie modely, ktoré kombinujú chladničku a mrazničku v jednom. Svojim objemom sú vhodné do bežných . Voľne stojace chladničky s mrazničkou dole. Chladnička s mrazničkou dole, . Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazničkou , jež nabízí chytrá řešení při uchování potravin. Vyniká spotřebou energie, regulací vlhkosti a XXL .

Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Vyberte si medzi mrazničkami s veľkou. Liebherr patrí medzi špičkové chladiace spotrebiče. Nájdite si chladničku , ktorá sa vyznačuje úspornosťou a štýlom.


Od chladničiek s vitrínou na jedlo cez chladničky s mrazničkou vedľa seba po viacdverové chladničky , u Samsungu si nájdete dokonalú chladničku s mrazničkou.

Rohova skrinka do kuchyne

Dolná rohová kuchynská skrinka s dvierkami a úložným priestorom s poličkou. Spodná rohová skrinka do kuchyne. Dolní rohová skříňka do kuchyně Lenka.


Hledáte kuchynska rohova skrinka spodni? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Nabízíme Vám rohovou skříňku pro kolmý nebo pro zkosený roh.

Našli sme Rohové kuchynské skrinky vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 19€. Obľúbeným produktom je ROYAL G25PZ P horná rohová kuchynská skrinka - biela sosna nordická za 19€. Ako zavesiť horné skrinky v kuchyni.


Roh kuchyne a rohové skrinky. Našťastie riešení existuje veľa takže s . Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Skrinky do kuchyne kúpite online v eshope Mobelix.


Vybrat ty správné skříňky do malé rohové kuchyně , může vypadat jako nesnadný úkol.

S naší inspirací to ale hravě zvládnete. Materiál: korpus - LT dvierka - MDF. Horné a dolné kuchynské skrinky v rôznych farbách a štýlov dvierok. V ponuke aj rohové skrinky. Vyskladajte si novú kuchyňu.


Skříňky do kuchyně koupíte online v eshopu Mobelix.

Sušička gorenje

Voľne stojace kondenzačné sušičky bielizne gorenje - spojenie dizajnu a posledných technológií. SensoCare sa vám prispôsobí a vždy dokonale vysuší. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Pozrime sa bližšie na jej funkcie, spotrebu a programy v . V nej porovnávame jej parametre, výhody a nevýhody. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Náleží ke střední třídě sušiček, jaké jsou tedy její výhody a nevýhody? Sušička vybavená tepelným čerpadlom. Nabízíme bohatou nabídku kondenzačních sušiček od značek Candy, LG, Siemens, AEG a další.


Kondenzační sušičky Gorenje. Vše do druhého dne a za . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže . Málokto vie, akým skvelým pomocníkom sušička bielizne je.

Ušetrí čas pri žehlení, krásne bielizeň nadýcha, ušetrí miesto na balkóne a ešte .

Dk 63 cli

Pridaj vlastné hodnotenie (0). Garance nákupu - ONLINESHOP. Manipulácia s ním bude ľahká, pretože sa ovláda prehľadným a jednoduchým. Gorenje DK CLI , komínový odsávač pár. Hledáte odsavač par gorenje dk cli ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost .

Manipulace s ním bude snadná, protože se ovládá přehledným a jednoduchým. Jsou snadno vyjímatelné a můžete je snadno vyčistit. Vlastní stupně výkonu, mechanické ovládání , . Odťah alebo recirkulácia. Ovládanie: Ovládanie gombíkmi.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. GORENJE DK CLI odsavavč par. Doprava zdarma, záruka původu. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

SALT, elektro, košice, sabinov, bratislava. SK s najširšou ponukou na sklade z kategórií domáce spotrebiče, elektronika, notebooky, šport, dom a záhrada, televízory. Recyklační poplatek: Kč. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Komínový odsávač pár, Classico, š. Große Auswahl von Top-Marken.


Pečící funkce trouby uspokojí i . Jednoduché čištění filtrů. Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo!

pondelok 28. apríla 2014

Držiak na uteráky bez vŕtania

Kúpeľňové doplnky bez vŕtania. Držiak toaletného papiera Ecoloc. Máte nové obklady a nechcete ich poškodiť vŕtaním ? Nie ste si istí, či držiak uterákov bude na tom danom mieste dobrou voľbou?


Skrátka nechce z nejakého.

Polička do kúpeľne Compactor je praktická a vďaka prísavke so systémom Bestlock ju uchytíte aj bez vŕtania. Drôtená konštrukcia z chrómovanej ocele je . Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. OBI vešiak na uteráky Tofua. Dvojitý držiak na uteráky bez nutnosti vŕtania Wenko Vacuum-Loc Capri, ažg za 45. Nech žije vákuová pumpička, ktorá má silu ako . EUR Sada háčikov bez nutnosti vŕtania Wenko Vacuum-Loc, až kg.


EUR 3EUR Samodržiaci držiak na uterák Wenko Power-Loc Laceno,.

Môžete si vybrať kúpeľňové doplnky s možnosťou vŕtania či lepenia. Práve vďaka nej totiž prísavka značky Wenko drží na stene ako pribitá a unesie až úctyhodných 33 . Bestseller medzi bestsellery - kúpeľňové doplnky Nimco UNIX si Vás. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Stojan na uteráky je nenahraditeľným a praktickým pomocníkom v kúpeľni. Vyberte si z bohatej ponuky.

Predam skrinku pod umyvadlo

Skrinka je vybavena tlmenym zatvaranim a. Predám kúpeľňový set komplet. Skrinky sú tmavohnedé, používaná len jedna skrinka a zrkadlo, bez. Najlacnejšie skrinky do kúpeľne v širokej ponuke na Bazar. My sme si bohuzial zle vymerali rozmery skrinky takže kupujeme dalšie.


Cubito s otvorom na batériu uprostred rozmery 450x340x1cm.

Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Nábytok . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Inou výhodou skrinky pod umývadlo je,. Ako nové, kupili sme sušičku tak sa nám už nezmestí do kúpeľne. Součástí: Skříňka pod umyvadlo -výřez na sifon-vkládací skleněná polička , . Prodám koupelnový set vč.


EKOSET umyvadlová skříňka včetně umyvadla 47x86x350cm, b. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.

AVICE deska 120x50cm, dub Rover. Bazár pre predam skrinku pod umyvadlo nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam skrinku pod umyvadlo , . Kúpeľňová skrinka Predaj - 04. Predam kupelnovu skrinku , novu este zabalenu.


Kuchynska linka fialova

Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt kuchynska linka fialova. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove preklepy. Luxusní kuchynská linka Platinum E, vysoký lesk!


Chystáte se rekonstruovat kuchyň nebo třeba jen vyměnit kuchyňskou linku ? Pak byste určitě měli vědět, jaké trendy letos ovládají interiérový . Pre dané kategórie sme nenašli žiadne odpovedajúce produkty.

Bílá Fialová Vysoký Lesk. Moderná kuchynská linka Platinum s možnosťou výberu ľubovoľného farebného prevedenia z niekoľkých variant. Rohová fialová kuchyňská linka Platinum oživí vaši kuchyni a dodá jí luxusní vzhled za přijatelnou cenu. Vybírejte z velkého množství leských dekorů dvířek! Ponúkame ako typizované kuchynské linky za skvelé ceny, tak sektorové kuchyne ktoré si môžete.


LARA, fialová -vanilka s leskom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Tato luxusní kuchyně je vhodná . Ten je zastoupen nejen originálním designem, ale zároveň má kuchyňský blok. Nespočet nápadů pro vytvoření Vaší moderní vysněné kuchyně.

Krabice na muffiny

Krabica na cupcakes - ružová. Lukxusne krabice ,na tortu, pralinky, cupcakes, muffiny. Naplňte krabičku Vašimi chutnými dobrôtkami.


Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty. Součástí krabičky je i samostatná vložka pro . Bílá krabička, která má černo - zlaté hvězdy, .

Stylová krabice , kterou můžete použít na dorty, sušenky, cukroví nebo čokolády Uvnitř je vložen papírový rozdělovač (vložka) na malé (15) či velké (6) muffiny. Praktická krabice pojme více kusů najednou. Modely s průhledným víkem vytváří zajímavý efekt. Papírová krabička s odnosným. Uvnitř je vyjímatelná vložka se otvory na dortíky, které jsou zároveň doplněny i otvory na prsty pro . V té se samozřejmě dají přenášet nejen samotné muffiny, ale i jiné typy dezertů, například dorty.


Dortová krabice na muffiny stojí jen pár korun, takže pokud se . Detail k výrobkuStädter krabičky na muffiny Rose (na ks). Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky.

Na dorty jsou potřeba i pěkné krabice , je zde široká nabídka klasických i. Dopyt: krabice na muffiny , krabičky na makrónky, pravidelný odber - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT.

Mraziak truhlicovy

Zcela vyhovuje evropské legislativě energetických . Predam truhlicový mraziak cca 250l. Truhlicové , skriňové a šuflíkové mrazničky na predaj a kúpu. Mraziaci výkon mrazničky zvládne za hodín zmraziť až kg surovín a pri poruche . Ukážeme kde môžete voľne stojace truhlicové mrazničky najlacnejšie a. Kvalitné mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost.

Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Prinášame mrazničky s veľkou kapacitou vo rozličných tvaroch a veľkostiach. Nájdite si dokonalú mrazničku Electrolux do vašej domácnosti. No Frost šuplíkový mrazák s ProSmart invertorovým kompresorem. Možnost umístění truhlicové mrazničky na libovolné místoTuto truhlicovou mrazničku . Díky jedinečnému kondenzátoru této truhlicové mrazničky.


Vysoké mrazničky vynikajú prehľadnosťou, takže v nich vždy ľahko nájdete, čo potrebujete.

Pultové truhlicové mrazničky s preskleným vekom. Kategória pre pultové mraziace truhlice s preskleným posuvným vekom. Univerzálne produkty pre mrazené . Nepokládejte na mrazák křehké, těžké nebo nestabilní předměty.

Solnička na baterky

Jednoduché užívanie na baterky si rýchlo obľúbite. Ovláda sa úplne jednoducho pomocou . Mini soľnička a korenička CLUB. BERLINGERHAUS Elektrická korenička . Vďaka priehľadnému materiálu ( plast) .

Solnička a korenička, white. Soľnička a korenička Camas. Nakupujte koreničky v IKEA. V pamäti Set soľnička a korenička v tvare brokového náboja v darčekovom balení.


Vodotesná, otrasuvzdorná a ultraľahká soľnička a korenička GSI Outdoors konečne rieši problém použitia a transportu korenia, či soli v divočine. Capri solnička a korenička. Domácnosť, Kuchyňa, Sada na korenie.

Nerezová ocel, mlynček na sol a korenie . Mlýnky na koření, sůl a pepř elektrické na baterie a mechanické provedení. Velice elegantní elektrický mlýnek na sůl a pepř. Hrubost mletí je nastavitelná a víčko pro zachycení zbytků je součástí. Baterie nejsou součástí balení. Silikónová cestovná miska pre psov.


Kontaktujte ma, prosím, mailom. Prodám starou solničku z první Republiky - solnička má broušené strany - šlichtovaná - v. Jako variabilní symbol uvádějte číslo aukce. Najpredávanejšie príslušenstvo na varenie.

piatok 25. apríla 2014

Sencor svc 45bk sáčky

Hledáte sáčky do vysavače sencor svc 45bk ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Lepšie prispôsobenie sa komore vysávača , než klasické papierové sáčky. Díky mikrovlákenné konstrukci . Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken.

Konstantní sací výkon až do . Lepší přizpůsobení se komoře vysavače, než klasické papírové sáčky. Protialergénne filtrácie. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Levné a kvalitní papírové i textilní sáčky pro vysavač Sencor. Na stránke Slovenského zväzu karate nájdete zaujímavé informácie o hnutí karate na Slovensku ale i vo Svete v štruktúre WKF. Alternativní sáčky Menalux z vícevrstvé netkané textilie vhodné jako náhradní sáčky pro vysavače značky Electrolux, ETA, Hoover a další typy.


Nevysávejte větší kusy papírů nebo plastové sáčky.

Identifikační značka modelu. Potřebujete zjistit cenu tohoto vysavače nebo koupit náhradní filtry a sáčky ? Sáčky do vysavače SENCOR SVC - (SVC- 45BK , SVC-45BL, SVC-45BGR, SVC-45R SVC-45WH).

Kulma orava

Všetky informácie o produkte Kulma Orava K-2kulma, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Orava K-2kulma. Orava K 2v červenom prevedení, premení vaše rovné vlasy na bohaté kučery. Naparovacia funkcia zaistí kučerám svieži, zdravý. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Kulma na vlasy Orava K-2B, Kulma Orava K-2vytvorí perfektné lokne na vašich vlasoch.


Je určená pre stredne dlhé a dlhé vlasy.

Na výber sú tri možnosti. Orava K-2B vám z vašich dlhých vlasov vykúzli perfektné vlny, za ktorými sa budú všetci otáčať. Jej inovatívna funkcia naparovania dodá . Túžite po kučeravej hrive za ktorou sa budú všetci otáčať? Automatická rotačná kulma model: K-2model: K-2model: K-2model: K- 2model: K-2model: K-2model: K-2model: K-2model: K-230 . S našou špeciálnou kulmou na vl. Toužíte po kadeřavé hřívě za kterou se budou všichni otáčet?


Se speciální kulmou na vlasy Orava K-2B dosáhnete perfektní lokny v celkem krátkém čase. Orava K-2vám z vašich dlhých vlasov vykúzli perfektné vlny, za ktorými sa budú všetci otáčať.

Krabica na pizzu

Výroba lacných krabíc na pizzu , výroba pizza krabíc so samolepkami s vlastnou grafikou. Kvalitná krabica z kartónu určená na donášku pizze. Veľmi pekné a kvalitné prevedenie. Produkt je kompostovateľný.


Rozmery: 35x35cm Cena je. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Pravé talianske pizza krabice s potlačou aj bez potlače. Neštandarné rozmery a tvary pizza krabíc, vyhotovenie podľa vašich predstáv. Nabízíme více než variant krabic na pizzu v povrchové úpravě hnědé, bílé a bílo-hnědé s potiskem a bez potisku.


Jako zkušený prodejce ručíme za kvalitu . Krabica na pizzu z vlnitej lepenky vhodná pre donáškové reštaurácie, fast foody a pizzérie s donáškou. Popis Vďaka starostlivo vybranému výrobnému materiálu naše pizza boxy spĺňajú kritériá pre obaly určené na manipuláciu s potravinami. Potrebujete kvalitné krabice na pizzu za prijateľnú cenu?


Objednávajte online priamo od slovenského výrobcu pizza boxov.

Rýchla online kalkulácia - dodanie. Balenie obsahuje 1kusov. PIZZA krabica s rozmerom 450x450x35mm.

Najkvalitnejšie chladničky s mrazničkou

Test kombinovaných chladničiek do 3eur. Najlacnejšie chladničky , ktoré v sebe kombinujú chladničku i mrazničku , sa dajú zohnať naozaj za málo peňazí. V pamäti Podobné Hodnotenie: - ‎hlasov 8. V tom prípade si zvoľte chladničku bez externej mrazničky ,. Tu radíme hlavne chladničky , menej kvalitné , ako výkonnostne, tak aj čo sa týka . Nezávislé výparníky a chladiace systémy zaisťujú.

Užitočné funkcie udrží potraviny . Kvalitné chladničky sú štandardným vybavením každej modernej kuchyne. Vyberajte s nami najlepšie chladničky na trhu a kúpte si ich online. Reálne hodnoty objemu chladničky i mrazničky sú vždy nižšie. Preskočiť na Najlepšie kombinované chladničky s mrazničkou - No Frost chladnička so skvelým pomerom.


Chladnička ideálna pre menšie kuchyne. Napriek menším rozmerom je však priestranná s dostatočným úložným priestorom aj v mrazničke. Ponúkame Vám kvalitné a niekoľkokrát otestované výrobky s najlepších. Ide v podstate o chladničke , ktorej súčasťou je menšia mraznička , ktorá môže byť .

Na trhu preto zoženieme aj malé chladničky bez mrazničky , ktoré sú .

Tyčový mixér orava

Tento ručný mixér je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň vám. Orava RM-2- Tyčový mixér. Tyčový mixér rychlosti, Jednoduchá obsluha, kompaktní design, napájení 230V , 200W.


V balení je nerezová mixovacia noha, ktorá je vhodná aj pre mixovanie teplých . Predstavuje multifunkčný mixér , ktorý vám suroviny naseká, vyšľahá a aj zmixuje. Další slevy kuchyňských spotřebičů na. Jednoduše ho využijete pro sekání, šlehání či mixování.


Intenzity výkonu si můžete. ORAVA RM-2tyčový mixér. Tento ruční mixér je nenáročný na prostor v kuchyni, ale zároveň Vám . Elektrický ručný mixér, rýchlosti. PRÍSLUŠENSTVO K TYČOVÝM MIXÉROM , POPIS:, Doplnkové.


Datart - výběr těch nejvýhodnějších nabídek ve slevách a akcích na Skrz. Osobní odběr na pobočkách. Stačí ho prostě vzít během vaření rychle do ruky a už můžete dodělávat. Jeho univerzálny sekací nôž je vhodný na prípravu mletého . Dosáhnete s ním vždy skvělé výsledky.


O produktuTento multifunkční kuchyňský mixér nabízí jednoduché sekání, šlehání a mixování. Je výborný na přípravu krémových polévek, . Dvoj-rýchlostný ručný ponorný mixér s príkonom 200W. Prodám velmi málo používaný tyčový mixér ETA. Vínotéky voľne stojace Späť Úvodná stránka Katalóg Malé domáce spotrebiče Mixovanie, šľahanie; Tyčové mixéry.


Mobilné klimatizácie Späť.

štvrtok 24. apríla 2014

Veterlin elesko

Víno atramentovo-červenej až nepriehľadnej farby s rubínovo červeným, viskóznym okrajom. Vôňa vína je hlboká, štedrá s nádychom prezretých lesných plodov . Wine of red-ink color with deep aroma and tones of overripe forest fruit and black currant followed by delicious spicy traces of cinnamon and dark chocolate. Skvosty ELESKO produkcie, to najlepšie z najlepšieho – tak by sme mohli v krátkosti zhrnúť vína rady.


Veterlín Cuvée Barrique D. Nakupujte online všetky vína ELESKO v najlepších cenách, dovoz až domov zdarma.

Cuvée troch odrôd: Alibernet, Dunaj, Merlot. Fľaša jedna z najťažších, čo som v živote mal v . Túto kazetu si môžete kúpiť online na tejto stránke. Find who stocks this wine, and at what price. Whether a wine rookie or sommelier Vivino got you covered.


Každý týždeň vám predstavíme jedno z nich. VETERLÍN CUVÉE BARRIQUE D. Slovakia - Malokarpatská .

Je nám ľúto, ale tento produkt sa v našom katalógu nenachádza . Pri príležitosti dnešného Sviatku sv. Datum podání přihlášky, 15. Najlepšie prírodne sladké víno“. Vinársky komplex ELESKO je ojedinelý nielen na slovenské pomery.

Najlacnejsie sklokeramicke varne dosky

Vám poradí ako vyberať Varné dosky. Máte vybrané filtry: sklokeramické. Sklokeramické varné dosky MORA ELECTROLUX BEKO AEG a ďalšie. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Majú elegantný hladký povrch a vďaka použitému materiálu je teplo zo špirál .

Prispôsobte si varnú plochu podľa . Kompletná ponuka sklokeramických varných dosiek od značiek Mora, Amica, Electrolux, Whirlpool a iných. Ukážeme kde môžete varné dosky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Kvalitné plynové varné dosky majú poistku proti zhasnutiu plameňa. Elektrické varné dosky sú niekoľkých druhov.


Chcete chutne navariť, tak neváhajte a kúpte si Varné dosky do Vašej. Varná doska , Ovládanie je intuitívne v prednej časti dosky a trysky na propán.

V pamäti Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové dosky. MORA VDS 6FWpanel varný sklokeramický.


Beckmann predstavujú novú dimenziu dlhotrvajúcej bielej. Od indukčných dosiek sa líšia tým , že na . Online inzercia zdarma na Bazar.

Stolík pod akvárium

Jedinou položkou, ktorú je potrebné k novému akváriu zaobstarať je stolík pod akvárium alebo zaujímavá skrinka pod akvárium. Nemusíte mať obavy, na webe. Stolík pod akvária DIVERSA , rozmer 80x35xcm. Diversa stolík pod akvárium Budget štandard 80x35xcm.


Váš pes, mačka aj iné zvieratá. Chovateľské potreby, krmivo, veterinárne rady, výchova a výcvik.

STAND CAYMAN 1SCENIC zľava -. Tetra Stolík akvarijný AquaArt 60L biely. Drevený stolík pod akvárium Tetra AquaArt l. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Stojan pod akvárium so štýlovým dizajnom je vyrobený z čierneho dreva.


Obsahuje skrinku na uskladnenie externého filtra a iných potrebných predmetov. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt stolik pod akvarium. Neodmyslitelnou součástí akvária je stojan.


Priatelia, ponúkam Vám stolík pod akvárium z masívneho dreva.

Stolík je veľmi pevný, krásne opracovaný, vybrúsený, bez jedinej ostrej hrany. Dekor dreva s jemnou patinou inšpirovaný vintage štýlom. Pod hornú dosku schováte rôzne drobnosti.

Akp 288 ja

Všetky informácie o produkte Rúra na pečenie Whirlpool AKP 2JA , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Whirlpool AKP 2JA. Používateľské hodnotenie a recenzie na Rúra na pečenie Whirlpool AKP 2JA. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Vstavaná samostatná rúra AKP 2JA v rustikálnom štýle ponúka druhov ohrevu. Vďaka kruhovému vykurovaciemu telesu môžete súbežne pripravovať .

Rúra Whirlpool AKP 2JA , WHIRLPOOL AKP 2JA je hrdým členom úplne novej produktovej série vstavaných spotrebičov v rustikálnom . Pak je tu přímo pro vás vestavná samostatná trouba Whirlpool RUSTIKAL AKP 2JA v líbivé béžové barvě, která představuje design minulosti v novém obleku. Veľkosť rúry: Stredná, Typ rúry: elektrický, Celková vnútorná kapacita rúry: L. Dizajn skrine: vstavaný, Farba: Krém, Systém ovládania: . Samostatná vstavaná teplovzdušná rúra s kruhovým výhrevným telesom. Všechny informace o produktu Pečící trouba Whirlpool AKP 2JA , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Whirlpool AKP 2JA. Teplovzdušná rúra AKP 2JA so zadným ohrevom.


Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Recenze o produktu Whirlpool AKP 2JA Vestavná samostatná trouba AKP 2JA v rustikálním stylu nabízí druhů ohřevu.

Skrina s policami

Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Hľadáte pekné a priestranné skrine (s policami ) z kvalitných materiálov? V našom eshope si určite vyberiete.


V ponuke máme až 9kvalitných skríň. Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Podľa potreby si vyberiete skrine s policami , ktoré slúžia na oblečenie (tričká, pulóvre) uložené v komínoch, pre šaty, sukne, košele ale i nohavice zas skrine . Látkové skrine, menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Látková skriňa s policami a miestom na vešanie.


Skriňa HAGENDRUP 96x1biela. Klasická 2-dverová skriňa MAXIM s 5-timi vnútornými policami , je vyrobená z kvalitnej LTD dosky. Korpus skrine a takisto jej dvierka sú v obľúbenom farebnom. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z.

Vysoká skriňa s policami RIOMA TYP 0. Sektor vhodný na zariadenie kancelárii , pracovní,. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky,. Bez skrine to skrátka nejde. Kombinovaná vešiaková skriňa s policami z rustikálneho systému TEDY, ktorú Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela je vhodná na zariadenie spálni a .

streda 23. apríla 2014

Kuchyňský robot eta

Kuchynské roboty ETA patria už celé desaťročia medzi najpredávanejších. Pokiaľ má kuchynský robot obstáť v každodennom zhone početnej rodiny, musí byť . Kuchyňský robot se speciálním příslušenstvím pro příznivce zdravého životního stylu. V balení lis na ovoce, citrusovač, mixér, mlýnek na maso i struhadla.


Stálice na našem trhu, kterou znaly už naše babičky.

Kuchynský robot s plynulou reguláciou otáčok a svetelnou signalizáciou prevádzky. Kuchyňské roboty Eta nabízí roboty ve vynikajícím poměru vlastnosti : cena. Díky dodávanému příslušenství . Klasický kuchyňský robot s velkým příslušenstvím. Jaký je se dozvíte v naší recenzi.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Veľkou výhodou je, že v kuchynskom robote ETA .

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Mnoho ND ETA vedeme skladem. Náhradní díly na kuchyňský robot ETA 022. Masívne celokovové prevedenie. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Slevy, akce a výprodeje značky ETA.


Akční nabídky na téma kuchyňský robot najdete na Skrz.

Obľúbené príspevky