štvrtok 27. augusta 2015

Nožičky pod skrinku

Nožičky na nábytok vhodné do kuchyne, obývačky, spálne. V nás v e-shope nájdete nábytkové nožičky rôznych výšok, priemerov a materiálov. Nábytkové nohy nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Aj napriek tomu, že si nábytkové nožičky veľakrát ani nevšimneme, nezabúdajme že počas celej životnosti nábytku kedy ho „pevne držia na nohách“ musia byť .

Hliníková nožička bez rekifikácie, výška 80mm. Upevňovací element pre nožičky FENNEL, nalepovací. Sapho KERAMIA FRESH výškovo nadstaviteľná nožička 1ks, chrom.


Aveo new generation - nohy pro spodní skříňky. Nohy , 3mm, pro umyvadlové skříňky a závěsnou skříňku , vždy pouze pár. LAUFEN PRO Nožičky , pre kúpeľňové skrinky , výška 3mm 4. Praktické nožičky pre skrinky do kúpeľne, sú zárukou ich jednoduchej manipulácie a.

Hranatá, chrómová, vysoká nožička vhodná na podopretie skriniek so . TECHNICKÉ PARMETRY: Polomer: mm. Výška: 1- 1mm (nastaviteľné nôžky) Materiál: keramické nožičky s kovovou stojkou - vhodné pre dolné skrinky. Dvierka Čelá zásuviek Nástenné skrinky Spodné skrinky , výška rámu 80cm Vysoké skrinky Skrinky na vstavané spotrebiče Krycie panely a dekoratívne lišty . Nastaviteľné nerezové oceľové nohy na kúpeľňové a umývadlové skrinky zaistia stabilitu a chránia nábytok pred vlhkosťou od podlahy, nielen v kúpeľni.


Nastavitelné nerezové ocelové nohy na koupelnové a umyvadlové skříňky zajišťují stabilitu a chrání nábytek před vlhkostí od podlahy nejen v koupelně. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Rozsah seřízení - mm. Velká dosedací plocha s průměrem mm. Bezpečná stabilita nožičky v. Nožičky k nábytku MR Base, Príslušenstvo k nábytku, Kúpeľňový nábytok, Nábytok,.


Univerzálne nožičky s kovovou stojkou sú vhodné pre dolné skrinky pod . Vybavte si kúpeľňové skrinky rôznymi doplnkami, ako sú vnútorné organizéry alebo výsuvné koše na bielizeň. Nechýba tu ani náhradnú nožičky alebo pánty. Všechny naše skříňky jsou závěsné a je nutné je zavěsit na zeď, nožičky mají pouze dekorativní a podpůrnou funkci.


Univerzální kovové nožičky je možné použít pro boční sloup (vysokou skříňku ) SB Rosa a skříňku pod umyvadlo SDU Rosa Comfort.

Skříňky lze instalovat na .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky