piatok 27. júna 2014

Zrg10800wa

Chcem vložiť aktuálnu cenu produktu na svoj web. Každý si teraz môže vychutnávať jednoduchosť a pohodlnosť množstva čerstvých potravín vďaka úzkej chladničke, ktorá sa zmestí takmer všade. Výhoda tejto chladničky spočíva v . Nyní si každý může užít jednoduchost a praktičnost dobrého skladování čerstvého jídla díky této praktické a . Chladnička s nízkou spotřebou.

Cenovo dostupná a zároveň maximálne kompaktná chladnička Zanussi. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Jej ovládanie je veľmi jednoduché a priamočiare. Její ovládání je velmi jednoduché a přímočaré.


Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý objeL, Celkový hrubý objeL, Klimatická . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Cenově dostupná a zároveň maximálně kompaktní chladnička Zanussi.

Hoci nedosahuje výšky ani metra, jej chladiaca časť je dostatočne objemná. Díky kompaktním rozměrům představuje skvělou volbu v. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . No todo el mundo puede disfrutar del privilegio de un buen almacén de comida fresca. Ačkoliv nedosahuje výšky ani metru, její chladící část je dostatečně objemná. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Spôsob umiestnenia voľne stojace.


Zamenitelné otváranie dvierok áno. VOĽNE STOJACA JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA S MRAZIACIM BOXOM HORE. Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je obsažen . Zaměnitelné otvírání a zásuvka na ovoce a zeleninu. Teraz każdy może przechowywać świeże produkty, dzięki wygodnej, wąskiej chłodziarce.


Ez a beépített fagyasztórekesszel ellátott hűtőszekrény ideális választás azok számára, akik négycsillagos hűtésre és tárolásra vágynak, viszonylag kis helyen. Rozměrově menší chladnička Zanussi se čtyřhvězdičkovým mrazicím boxem je vhodná pro úsporné uskladnění potravin i na delší dobu. Frigorífico de porta de 8cms com controlo mecânico, iluminação interior e litros de capacidade .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky