utorok 3. júna 2014

Tanier na cestoviny

Dva hladké biele taniere so širokým okrajom a jednoduchého tvaru sú ideálne pre servírovanie cestovín či . Set porcelánových tanierov na cestoviny z línie Basic. Univerzálny vhľad snehobieleho porcelánu ladí s každým interiérom. Soho, to je jedálenská kolekcia, ktorá je napriek čierno-bielemu ladeniu veselá a hravá.


Jediné, čo ju zdobí, sú písmená, slová alebo celé vety.

Dobré jedlo si vychutnávame nielen prostredníctvom našich chuťových pohárikov, ale aj očami. Vyberte si z tanierov z porcelánu, tvrdeného skla alebo kameniny. Každodenné i sviatočné prestieranie na každý stôl.


Hrnce, panvice a kuchynské doplnky, ktoré potešia nielen domácu pani. V našom eshope nájdete klasické príbory značky Berndorf, strieborné príbory, nože, keramické nože, hrnce, panvice, konvice, tácky a iné vybavenie kuchýň a . Dizajnéri preniesli prvky klasického amfiteátra do tvarov novej . U nás SKLADOM za € s DPH.

Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy. Moderné taniere na cestoviny , tanier na pizzu, tanier na cestoviny , dekorované taniere na cestoviny , veľké taniere na pizzu. Každý domov si zaslúži dávku vitamínov, ktoré mu vrátia život do stien. Spoločnosť House Doctor navrhuje designové kúsky, ktoré zaručene vyliečia váš domov . Misa na cestoviny 35x25x15cm.


Biely tanier na cestoviny v nadčasovom dizajne by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Jemný plastický vzor dodáva riadu nevšedný vzhľad. TANIER NA CESTOVINY - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene.


Hlboký tanier na cestoviny. Servírujte tak, aby chutnalo i vašim očím. Tanier keramický hlboký PASTA priemer 27cm. Vyskladáme celú vašu domácnosť. Pasta tanier na cestoviny cm.


Krásny keramický tanier vhodný na jedlá z cestovín, mierne prehĺbený tvar, v lila farbe s lesklou glazúrou.

Možno kombinovať s ďalším jedálenským servisom z . Tento tanier na cestoviny je novinkou z obľúbenej kolekcie Switch, ktorá sa s veľkým úspechom drží na trhu už viac ako rokov. Keramický tanier s dekórom určený na servírovanie italských cestovín alebo . Porcelán je dekorovaný v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky