utorok 3. júna 2014

Sodastream sirupy akcia

Množství jednoho balení je . Sodastream s příchutí Energy. Máte vybrané filtry: sirupy. SODASTREAM SIRUP TROPICAL RIO MANGO-KOKOS 4ML. LIMO BAR SIRUP COLA 500ML.

Produkty SodaStream teraz zaobstaráte so zľavami až. V ponuke sú zahrnuté výrobníky, bombičky či sirupy. Sme špecialisti na prípravu domácej perlivej vody a naše koncentrované príchute ( sirupy ) sú navrhnuté špeciálne pre sýtenú vodu. Voda po nasýtení sa chová . Akcia je platná len v predajniach DATART od 13. Príchuť pro šumivú vodu SodaStream.


SODA STREAM - Sirupy , výrobníky sódy. Sirup Tonic Velký 750ml - pre 18l.

Soda Stream Mandarin 500ml - sirup na 12l nápoja. Akcia platí vo všetkých predajniach FaxCOPY od 1. Vychutnajte si sirup SodaStream (4ml) ako darček zadarmo (obrázok je ilustračný). Sme autorizovaný predajca Fastplus. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov.


Tento výrobník sódy nemá žiadne zápory,asi len to že sirupy sú pomerne drahšie ako. Konzistencia sirupu je určená špeciálne pre sódovú vodu. Vďaka veľkému množstvu koncentrovaných sirupov si môže vlastník sám pripraviť sýtený . Nový dizajnový prístroj SodaStream PLAY pre prípravu sódy a osviežujúcich malinoviek. Získaj naše novinky alebo akcie rýchlejsie než iný! Zoradiť podľa: Názov Cena Dátum pridania.


Bombička k výrobníkom sódy SodaStream Bombička COSamostatná. Výrobník sódovej vody SodaStream Spirit Black čierny. Obľúbený prístroj na výrobu . Akcia na SodaStream sortiment potrvá do. Do takto pripravenej vody pridajte SodaStream sirup a ochuťte si ju podľa seba.


Odporúčané riedenie je diel sirupu na dielov vody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky