pondelok 30. júna 2014

Klimatická trieda

Ak uvažujete o umiestnení mimo kuchyňu, pouvažujte nad tým, ktorá klimatická trieda je pre vás najvhodnejšia. Ušetríte tak na prevádzke a . Klimatická trieda určuje optimálnu teplotu prostredia, pri ktorej daný spotrebič pracuje. Keď volíte miesto pre umiestnenie spotrebiča, berte na . Prečítajte si v slovníku pojmov, čo znamená klimatická trieda.


Každý model mrazničky je podľa ideálnych vonkajších teplotných podmienok pre prevádzku zaradený do konkrétnej klimatickej triedy.

Napríklad ak bežná kombinovaná chladnička v triede A spotrebuje za. Aká klimatická trieda je tejto chladničky? Zdravim, vyberame vstavanu kombinovanu chladnicku do noveho domu a pri prehladavani e-shopov sme sa stretli s vyrazom . Výrobcovia chladničiek neustále prekvapený novými modelmi s vylepšenými funkciami a obrovské . Ktorú chladničku je najlepšie kúpiť pre domácnosť? Skôr alebo neskôr musíme tento problém vyriešiť pre každého z nás.


Trieda energetickeM účinnosti2. A podľa miesta, kde bude mraznička stáť, sa odporúča zvoliť si aj klimatickú triedu.

Tá udáva prevádzkovú teplotu okolitého prostredia od Subnormálnej po . Spotrebič určený na zabudovanie. Pri nižších teplotách hrozí, že sa chladenie vôbec nezapne, naopak pri vysokých bude . Beznámrazový systém, Statické. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: Nerezová oceľ, Dizajn: Francúzske dvere.


Prípustná teplota okolia. Informácia o klimatickej . B spotreba energie za rok. Tento spotrebič je určený na použitie pri. Klimatická třída určuje optimální teplotu prostředí, při které daný spotřebič pracuje. Pro optimální spotřebu zvolte vhodné umístění spotřebiče.


Najviac energie spotrebúvajú spotrebiče triedy G, ktoré už z trhu vymizli,“. Uvádzaná klimatická trieda úzko súvisí s umiestnením spotrebiča.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky