štvrtok 5. júna 2014

Elektricke pripojenie varnej dosky

Pripojenie sa musí vykonať v súlade s kapitolou Pripojenie. SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DOSKA. PRIPOJENIE NA SIEŤ ELEKTRICKÉHO NAPÄTIA. Chcem sa spýtať na ako veľký istič mám dosku zapojiť.


A1) 1x16A istič pre indukčnú varnu dosku (kábel 3x5). Kupila som novy sporak cely elektricky , mala som aj predtym taky.

Sklokeramická vstavaná varná doska je určená na používanie v domácnosti. Preco plynova varna doska vyhadzuje prudovy. Ako zapojit indukcnu varnu dosku na 400V? Viac výsledkov z diskuse.


V pamäti Podobné Indukčná varná doska je určená výhradne na používanie v. Indukčná technológia umožňuje okamžité a presné nastavenia ohrevu. Popis tovaru: Indukčná varná doska Electrolux EHH. Je to v paneláku, kde nie je plyn, . VÝSTRAHA: Keď je povrch varnej dosky alebo článku popraskaný, vypnite.

Spotrebič môže pripojiť k elektrickej sieti iba servisný technik alebo osoba odborne . Použitie varnej dosky ako odkladacieho priestoru môže mať za následok poškriabanie alebo iné . Veľmi rýchla doba ohrevu tejto indukčnej varnej dosky vám umožní v pokoji. PLYNOVÉ VARNÉ DOSKY ZNAČKY PHILCO. Varna doska 2xfaza -N -PE Rura 1xfaza -N -PE Moze sa to prepojit systemom dve fazy zo . A istic, lebo tu 20-ku mozes pripojit az za hlavny . Nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom! Preskočiť na V panelákovom byte pripojenie len na 2V = mýtus alebo pravda? Znamená to, že ak si kúpite elektrickú varnú dosku do bytu v činžiaku, . Pri nesprávnom pripojení.


Použitie plynovej varnej dosky s digestorom BORA. Elektrické připojení musí být provedeno autorizovaným servisem nebo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky