streda 4. júna 2014

Vinoteka guzzanti

Termochladiaca presklená vinotéka - kapacita fliaš. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Vďaka elegantnému čiernemu . Guzzanti, Philco, HumiBox a dalších. Domácí vinotéka na lahví s LED displejem umožňuje nastavit teplotu v rozmezí – °C. Jedná se designově i technologicky zajívavé domácí vinotéky za rozumnou cenu. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . D objem vinotéky 2l stabilní chlazení díky kompresoru a eko chladivu . GUZZANTI GZ VÍNOTÉKA najlacnejšie v overenom obchode s dopravou . Je vhodná do kancelárie, penziónu, ale aj pre milovníka vína.


Popis: Nabízím zcela novou vinotéku zn. Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Dvě nezávislé duální teplotní zóny pro láhví Horní zóna pro bílá vína od 5°do 12°C Dolní zóna pro . Kompresorová duální vinotéka - kapacita lahví.


Osobní odběr na pobočkách. U nás máte také jistotu, že v případě. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky