utorok 24. júna 2014

Lista na sklo

Plastové lišty na posuvné sklenené dvierka. Jednoduchý systém posúvania skla na dvierkach. Vodiaca lišta na sklo spodná biela.


MJ = 1ks, 2mDĺžka lišty = 2m,Farba = biela,Rozmery šxv: . SPODNÁ LIŠTA NA SKLO DO 6mm. Lišta na sklo vysoká (různé barvy) d.

Pojezdový profil na sklo vysoký. Barva: bílá, hnědá, buk délka: 2m. Pojazdové plastové lišty pre jednoduchá nábytkové dvierka z preglejky, lamina a skla možno upevniť do korpusu priskrutkovaním, alebo prilepením ku dnu a . Potřebujete krycí skla na akvárium a nevíte jak je tam upevnit? Nabízíme Vám speciální lišty bez nutnosti úpravy akvária, můžete vložit krycí skla.


Tloušťka uchycovaného skla je 1- 20 . Sklenený systém - Spodné lišty skla. Nízká lišta se lepí na spodní část otvoru terária pomocí .

Kování pro posuvná skla není dodáváno v sadách a každý díl je nutno objednat zvlášť. Kolečkový běžec se vkládá do H lišty běžce a slouží k posuvnému . PLASTOVÝ POJEZDOVÝ PROFIL NA SKLO 5mm. Kleště pro demontáž skla v profilech. LED profily pro prosvětlení skla. Lišty nákup a rezervácia v OBI.


V názvu l 2m, l 3m, l 4m značí max. Pro vybranou kategorii nejsou žádné soubory. Dostupnosť: overiť dostup. Tento produkt štandardne . EXPERT-GLASS - MONTÁŽNE LIŠTY. Délku lišty je možné přizpůsobit přání zákazníka.


Požadovanou délku uveďte do poznámky k objednávce. Kotvící lišty pro sklo Počet produktů: 37. Hliníková lišta pro profil-boční kotvení-ELOX AL, elox. GELCO - LEGRO-ONE náhradné tesnenie spodné pre sklo 6mm, dĺžka.


Máte vybrané filtry: LIŠTA SKLA.

Nejlepší ceny nejkvalitnějších dílů, a k tomu slevy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky