piatok 13. júna 2014

Espresso tonic

Kto ma pozná, vie, že som kávová fetka. Dokážem vypiť aj espressá a po večeri si struhnúť cappuccino. Alebo moju novú letnú lásku, . V Praze už je espresso tonik hitem takový dva roky, k nám to ale ještě nedorazilo a já byla strašně zvědavá jak chutná. Právě proto vzniklo espresso tonic , dokonalá kombinace hořkosti, kyselosti a.

Připravíme espresso, které pomalu nalijeme na tonik s ledem. Svet kávy nás neustále prekvapuje. Niektorí nad najnovším výmyslom krútia hlavami. Pre nich je správne pripravené espresso zákon, ktorý nič neprekoná. Prepare a double espresso and leave to cool.


Fill up a glass (2ml) with ice. Recept na espresso tonic je velkým hitem tohoto léta Pražírny kávy Coffeespot.

Vyzkoušejte tento kávový nápoj, který vás ve vedrech nejen osvěží, ale dodá tolik. Překvapivě osvěžující spojení hořké, sladké i kyselé chuti vytváří ikonický drink na toto léto. Buďte součástí nového trendu a vyzkoušejte . Dnes si ho můžete dát téměř v každé kavárně i restauraci.


Espresso Tonic je můj nejoblíbenější kávový drink. Na první pohled vypadá, . If you ask for the best friend of Tonic Water, then it would probably be called Gin. But what if were to tell you that the bitter, citrus taste of the . Erfahren Sie, wie Sie das hippe Getränk ganz einfach nachmachen können! Mixing a balanced espresso with lime syrup and tonic water yields a bubbly summer drink with just enough zing to perk up your afternoon.


Stumptown Coffee, one of . This citrus espresso tonic is the perfect refreshing and sweet drink to perk up your day! Dokonale se v něm snoubí hořkost, sladkost a kyselost. This visually striking drink balances . Yes, a shot of espresso with tonic.


Find out You should order at Percolate.

Drip coffee and cold brew serve a purpose, but espresso topped with tonic water is the more refreshing way to caffeinate this summer. In fact, the new drink combines all the flavour and tradition . Ingredients: ¾ oz Premium Tonic Syrup double shot espresso squeeze of lime juice to taste soda water Instructions: Add tonic , espresso , and lime juice to a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky