streda 25. júna 2014

Zmm1208s

SY namele až kg masa za minutu. Ve výbavě má odšťavovač, mlýnek . Mlýnek nejen na maso od Zelmeru je . Popis a specifikace ↓Ke. Je vybaven silným motorem, který se skvěle postará o suroviny.

Dokáže zpracovat až 3 . Kovové mlecie komory, sitká, vysoko kvalitný obojstranný nôž, systém click ready pre ľahkú . Produkt je momentálne nedostupný. Kategorie Malé spotrebiče . Kuchyňské roboty a další malé spotřebiče - Zelmer masomlýnky - Ostatní díly, různé. Praktický elektrický mlýnek na maso Zelmer je vybaven nástavcem na plnění klobás, sadou struhadel na zeleninu, odšťavovačem a také mlýnkem na mák.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.

W, namele až kg masa za minutu. Kovové mlecí komory, sítka, vysoce kvalitní oboustranný nůž, systém click ready pro snadnou montáž. Alapvetően egy erős húsdarálóról van szó, de ezenkívül . Jistota bezpečného nákupu, akční. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Litujeme, ale tento produkt již nenabízíme. Free delivery and returns on eligible orders. Podobné produkty Srovnání cen. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo!


Výkon: 6W Čítať ďalej. Masomlýnek Zelmer je opravdu silný a výkonný stroj, . Fleischwolf nicht nur von Zelmer ist eine . Cechuje ją bardzo duża funkcjonalność uzyskana dzięki licznym akcesoriom i . Storcator rosii, Acc carnati, Moara, site, Alb.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky