štvrtok 19. júna 2014

Eurotech chladnička

Chladničky EUROTECH na DATART. Tie najlepšie chladničky EUROTECH nakupujte online u odborníkov a využite naše služby! Predam starsiu kombinovanu chladnicku eurotech triedy A. Velka cast je chladnicka , mensia cast . Inzeráty chladnicka eurotech.

Bezplatná inzercia, chladnicka eurotech predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevili koupí našeho přístroje. Přejeme Vám spokojenost při užívání.


Pred rokom sme kupili chladničku Eurotech bez mrazáku. Zo začiatku tiekla, voda neodtekala do zásobníka za chladničkou, prišiel opravár, . Ak sa v chladničke svieti, potrebnú šťavu asi dostáva. Modernejšie verzie chladničiek majú akustickú signalizáciu v prípade, že sú dvere .

Kombinovaná chladnička Eurotech platné do: 10. Dopyt: náhradné diely na kombinovanú chladničku Eurotech - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Kompletní informace o produktech značky EUROTECH - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Montážna súprava spodnej zásuvky mrazničky - 4x 2mm. Prvky obsluhy a kontroly, obrázok A1. Indikátor teploty chladničky. Evidencia chladničiek na sklade. Používaná, no ešte poslúži.


Presné miery : výška 138cm šírka 54cm hlbka 54cm. Najlacnejšia chladnička Eurotech - Eurotech C 2A. Eurotech KV 3A - kombinované chladničky s mrazničkou chladničky a mrazničky. Vertikální teploměr Electrolux pro chladničky a mrazničky.


Nabízíme kombinovanou chladničku Eurotech K280B v dobrém stavu, plně funkční za super cenu! Nyní nově po výměně termostatu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky