pondelok 9. júna 2014

Mraziace boxy

Vám poradí ako vyberať Mrazničky. Dostupnosť : Dodanie 5-dní. Chladiace a mraziace boxy , Chladiace zariadenia.


S malou spotrebou elektrickej energie 2kWh za rok je jej prevádzka úsporný a šetrí vaše . Doprava zadarmo nad 200€. Bezplatná inzercia, mraziaci box predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Mraznička alebo mraziaci box značky Miele umožní optimálne skladovanie vašich jedál – pre získanie dlhšej trvanlivosti pri zachovaní plnej chuti. Ide o chladiace a mraziace boxy , ktoré slúžia na uskladnenie tovaru s vyníkajúcimi izolačnými vlastnosťami. Medzi hlavné výhody patrí: - box zaisťuje . Váš profesionálny partner v gastrotechnike, konvektomaty Rational, kávovary Rancilio, zariadenie Cambro, varné zariadenia, umývačky riadu, chladničky. Nová rada hlbokomraziacich skriňových boxov PANASONIC s extrémne nízkou spotrebou energie v objemoch 3– 7litrov.


Inovatívne chladiace systémy Viessmann sú zárukou špičkovej kvality a technológie. Ponúka chladiace riešenia pre komerčné a profesionálne aplikácie.

Mraziaci box Master - s podlahou - objem- hrúbka . Veľký objem 2litrov, dlhá akumulačná doba a skvelý mraziaci výkon! To všetko ponúka truhlicová mraznička Gorenje FHE 3W. Výroba chladiacich boxov do domu smútku, predaj klimatizácií, mraziacich boxov , vzduchotechnika, odsávanie. Porovnajte firiem v lokalite Žilina: AV GAST s. Forgács Peter - ELEKTROKLIMA - SERVIS, Šidlo s. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. XXL mraziaci box Bosch účinne ochladzuje a ponúka toľko priestoru, koľko potrebujete pre vaše zmrazené potraviny.


Objavte teraz naše produktové riešenia . Mraziace boxy známeho potravinového reťazca sú plné plesne! Naša firma sa zaoberá aj montážou chladiacich boxov a mrazničiek. Nerezová pracovná plocha. Lakovaná povrchová úprava. Digitálny ukazovateľ teploty.


Dodáme Vám chladiace alebo mraziace boxy na mieru, podľa Vašej požiadavky. CHARAKTERISTIKA CHLADIACICH A MRAZIACICH BOXOV. Chladiarenské a mraziarenské boxy vyrábame z PUR panelov, v hrúbkach zodpovedajúcich .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky