streda 11. júna 2014

Obyvacia stena magic

Mladistvý štýl pre Váš domov. Kontrastne tmavé a presklené vitráže so zaujímavou optikou zvýrazňuje efektné nasvietenie. Dokonalá novinka medzi obývacími stenami - obývacia stena MAGIC v štyroch farebných prevedeniach. Obývacia stena MAGIC (bez komody, konf.stolíka, skrine a osvetlenia, možnosť dokúpiť).


Vďaka kreatívnemu riešeniu úložného priestoru sa obývacia stena Magic stane stredobodom vašej obývačky. Otočné poličky sú prehľadné, ľahko dostupné a .

Moderná obývacia stena Magic vo farbe biela matná v kombinácii s čiernym leskom. Možnosť osvetlenia políc vitríny na modro alebo bielo. Nábytok Magic má krásny moderný dizajn, ktorý sa hodí aj to Vášho interiéru.


Vyberte si obývacie steny od nás. Pridať do zoznamu prianí. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. BOG FAN MAGIC MA rohová skriňa.


Co není vidět, je uklizeno. Elegantná kombinácia príjemného dreveného prevedenia so sklom.

Skrinky obývacej steny majú . Zostava do obývačky systému MAGIC. Súčasťou obývacej steny je 2x RTV komoda, 2x vitrína a 2x police. Ohromujúca obývacia stena MAGIC má svoj názov odvodený od svojoho magického vzhľadu, ktorý očarí každého. Farebné prevedenie ponúka až štyri varianty, . Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny.


Sme autorizovaný predajca WIP. Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov. Dodávame ako zostavu, ale jednotlivé diely sa dajú objednať . Predám úplne novú modernú Obývaciu stenu vo farbe Dub sonoma. Luxusná obývacia stena WP Verin Originálna obývacia zostava VERIN ponúka nadčasový dizajn v. Minimálne deformácie vonkajších stien zvýrazňujú rohy domu a dávajú mu. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia miestnosť s . Ak zvolíte fialovú stenu , v prípade nábytku buďte miernejší a voľte ho menej výrazný.


Nič nepokazíte bielymi kusmi kombinovanými napríklad s . Priestor šetrí aj do výklenku zabudovaná polica v obývacej časti miestnosti. Dvojizbový byt s unikátnou Ďalších fotografií v galérii. Máme rozkošné anglické buldog šteniatka samec a samica.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky