piatok 6. júna 2014

Plastove pohare na stopke

Pohár 200ml plastový na stopke. Elegantný pohár na pivo na stopke s CE ciachom 300ml. Plastový pohár na víno, typ crystal. Nádherné moderné poháre pre bary alebo hotely. Dostupnosť: MOMENTÁLNE VYPREDANÉ.


Na jednorázových akciách v exterieri dokonale nahradia sklenené poháre.

Počet kusov v balení: 6 . Jednorázové plastové poháre na stopke. Profesionáli hľadajú toto riešenie. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok.


Termo-pohár Zimné obdobie 2ml. Ideálne na záhradnú párty alebo piknik v prírode: Tieto poháre na víno v kvalitnom sklenenom vzhľade sú robustné a vďaka stopke , ktorá sa dá odskrutkovať, . Je načase zaobstarať si čosi pre radosť. Prepadnite s nami kúzlu minimalistických doplnkov PT . Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu.

Fotografie sú názornými ukážkami produktov a ich dostupnosť závisí od konkrétnej predajne. Materiál: Bohemia Crystal - české sklo. Rozmery: objem l, pr. Zabudnite na ťažký sedliacky polliter a skúste servírovanie piva v elegantnom pohári na malej stopke. Boli medzi nimi napríklad aj plastové poháre na stopke na víno, keďže . ALBA ponukové stojany, Automatové poháre, PS, Coffee break hliníkový stojan na.


Priehľadný plastový pohár s trojuholníkovou základňou na krémy, peny,. U nás nájdete najširšiu ponuku ciachovaných pohárov pre potreby akejkoľvek . Kryštál pohár Panna cotta na stopke 150ml. Bezplatná inzercia, plastove pohare predaj a inzercia. Predam retro pohare na stopke krasnej rubinovocervenej farby ako na foto. Triediť podľa: Názvu Zotriediť produkty . Balenie kusov kalichov na likér alebo destilát z číreho skla, na stopke , s kryštálikmi SWAROVSKI.


Každý kalich má ml a obsahuje dva kusy SWAROVSKI . Nájdete u nás aj poháre na horúce nápoje. Transparentné poháre zo skla si u nás objednal pivovar Popper z Bytče.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky