streda 11. júna 2014

Suprava riadu

Bez súpravy kvalitných hrncov si nie je možné predstaviť žiadnu profesionálnu ani domácu kuchyňu. My v Tescome to vieme, a preto vám . Vyberajte si Sady riadu podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových. Súprava riadu HOME PROFI je ideálny pre použitie v domácnostiach i . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!


Súprava nerezového riadu Glory obsahuje tri hrnce, rajnicu a panvicu so sklenenými pokrievkami.

Riad značky Banquet je vhodný na všetky druhy ohrevu. Sada kvalitního celonerezového nádobí s vysokým leskem a silným sendvičovým dnem A-THERM INDUCTION s vynikající akumulací tepla. Varný riad je možné kupovať samostatne alebo v súprave hrncov zloženej z niekoľkých kusov. Vyberať môžete z mnohých súprav , ktoré sa skladajú z rôzneho . Pevnosť riadu spočíva v tom, že je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele a leštené steny majú optimálnu hrúbku mm.


Táto súprava riadu je ideálna pre milovníkov vonkajších aktivít, ktorí uprednostňujú ľahký a stabilný riad , . Tefal A705A8DUETTO súprava riadu. BANQUET Glory obsahuje: x rajnica , x hrniec, x.

Súpravy hrncov – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Sklonerezová pokrievka, masívn. Súpravy riadu a jedálenské servisy u nás kúpite za výhodné ceny.


Vyberte si z ponuky riadu z rôznych materiálov, farieb a tvarov a urobte zo stolovania radosť. Kvalitné sady riadu na indukciu do rúry aj do umývačky riadu. POPIS: Luxusný kuchynský riad so sklonerezovými pokrievkami , masívnymi nerezovými úchytkami, extra silným sendvičovým dnom a meracou . Detské misky a príbory odolné voči nárazom. Tanieriky Skip Hop Zoo so zvieracími motívmi, uzavierateľné misky na cestovanie, súpravy , desiatové boxy.


Elegantná 11-dielna sada riadu na varenie z ušľachtilej ocele a skla je vhodná pre všetky typy sporákov. Riad AMILA je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavený extra silným sendvičovým dnom a širokými nerezovými úchytmi. Pridať do nákupného zoznamu. Sada pre osoby obsahuje: šálky, podšálky, dezertné taniere, čajové . Preložiť slovo „ súprava riadu “ zo slovenčiny do angličtiny.


Výrobca: TESCOMA PRESIDENT.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky