streda 25. júna 2014

Sada na whisky

Darčeková krištáľová sada na whisky v zamatovo-modrom balení. Sada ks − Krištáľový pohár na whisky Soho. Keď sa pozrieme na produkty sklárne Crystal BOHEMIA, zistíme, že sa nejedná len o nejaký kus skla, ale o . Dárkové sady obsahují křišťálové karafy s uzávěrem a sklenice vyrobené z hladkého křišťálového skla.


Luxusní sety pro milovníky whisky. Patrioty potěší, že vše .

Pasabahce 6dílná sada sklenic Alanya na whisky , 2ml. Nepostradatelný doplněk každého domácího baru! Cassiopea whisky set (dielny).


Sedemdielna krištáľová sada s karafou a šiestimi unikátnymi Laguna pohármi s hrubším dnom vhodné na podávanie whisky a iných alkoholických nápojov. Karafa se šesti sklenkami vyrobené z kvalitního silnostěnného skla. Krásna darčeková sada na whisky za skvelú cenu. Oblíbená whisky v nové podobě: tato sada sestává z reprezentativní karafy a dvou skleniček, které jsou příjemně těžké, takže se dobře drží v ruce.


Set obsahuje skleničky na whisky a jeden skleněný uzávěr. Ideální dárek pro vaše blízké či.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Vázy, misky, dózy potešia mamy, manželky, babičky, či priateľky. Whisky sety pre súrodencov, kolegov a známych. Doprajte si sklenené kryštáľové produkty od . Bohemia whisky set sada na whisky a koňak ks.


Pure Wave Awhisky 2ml Sada ks čirých sklenic s vlnovkou po obvodu. LUXUSNÍ DÁROVÝ WHYSKY SET - BOHATĚ BROUŠENÝCH SKLENIC NA WHISKY A KLASICKÉ WHISKOVÉ LÁHVE - vhodný jako dárek pro každého muže. Elegantní sada pro servírování whisky je vyrobena ze silného litého skla, které vzhledem imituje broušené sklo. Sada obsahuje jednu lahev na whisky a čtyři . Elegantná sada pre servírovanie whisky je vyrobená zo silného liateho skla, ktoré vzhľadom imituje brúsené sklo. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


HOMMAGE GOLD CLASSIC - elegantní 19-karátový originální zlatý dekor zdobí sklenice a karafu této . Sada na whisky - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky