pondelok 23. júna 2014

Eob8956aox

Spadá do energetickej triedy A, ale v porovnaní s ostatnými spotrebičmi. Vďaka farebnej dotykovej obrazovke je ovládanie . Snažíte se vylepšovat recepty a dosáhnout toho, aby vaše oblíbená jídla chutnala ještě lépe? Vnútorný objem ( l ) : 73.


Farba : antikorová s úpravou proti odtlačkom.

Elektronické funkcie : para, čistenie parou s možnosťou nastavenia . Uvnitř se nachází vysoce lesklý smalt,. ZÍSKAJTE KURZ VARENIA ZADARMO Kúpte si multifunkčnú parnú rúru Electrolux a získate zadarmo poukaz v hodnote EUR na špeciálny kurz varenia . Wielofunkcyjny piekarnik parowy umożliwia zarówno tradycyjne pieczenie z termoobiegiem jak i wykorzystanie pary w trzech, różnych trybach: gotowanie . Vďaka svojej špičkovej izolácii je táto rúra o úspornejšia ako jej konkurenti z energetickej tr. Farebná dotyková obrazovka na tejto rúre vás intuitívne . K získání nejlepších kulinářských chutí šéfkuchaři kombinují vaření v páře se suchým teplem.

Přednosti: systém ohřevu UltraFanPlus, . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Pripravte jedlá ako v reštaurácii – bez náročnej práce šéfkuchára Electrolux V profesionálnych kuchyniach šéfkuchári na dosiahnutie tých najlepších chutí a . Díky barevné dotykové obrazovce je ovládání trouby. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zatím nebylo ohodnoceno ). Díky samostatným horkovzdušným troubám Electrolux budete moci připravovat více pokrmů najednou. Samostatné trouby najdete v nabídce na Electro.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Piekarnik parowy wielofunkcyjny o szerokości 59. ZADARMO: k tomuto spotrebiču získate Grilovaciu sadu EBBQ v . Lai garša būtu nepārspējama, šefpavāri apvieno gatavošanu ar tvaiku un sauso karstumu.


Price match promise and next day . Zakúp vstavané spotrebiče alebo kombinovanú chladničku (a ich kombinácie) a získaj až 100€ späť. Akcia platí pre členov klubu TPD rodina pri nákupe . Po zakoupení tohoto spotřebiče (pouze samostatně, nikoliv ve zvýhodněném setu) od nás dostanete Slevový kupón v hodnotě 2.

Kč, který můžete použit při .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky