utorok 17. júna 2014

Obyvackova stena mobelix

Kúpite online z eshopu Mobelix. Kvalitné šatníkové skrine s posuvnými dverami za super cenu. Preč sú doby, kedy obývacia stena zaberala celú plochu jednej steny Vašej obývacej izby.


Heslom súčasnosti je vzdušnosť. Predávame nábytok do obývačky, obývacie steny, obývacie zostavy, TV steny, sektorové.

Moderné, ľahké a dizajnovo skvelé . Ponúkame kvalitné a cenovo výhodné obývacie steny a zostavy. Máme veľký výber štýlov, ktoré vám. Tiež cena obývacích stien je väčšinou nižšia a výhodnejšia ako u nábytku ktorý je možné kúpiť po častiach.


Sklenené poličky s LED osvetlením a čierne rámovanie dvierok skriniek dávajú celej stene. Obývacia stena FRONTAL 1. Okrem skriniek, poličiek a vitrín musí správna obývacia stena obsahovať aj TV stolík, ktorý poskytne útočisko pre váš televízor a príslušenstvo. Táto obývacia stena je charakteristická svojou symetriou, rovnými líniami v bielej farbe vo vysokom lesku a nadčasovým moderným dizajnom.

V pamäti obývačková stena zakúpená v Mobelix. Pre bližšie info ma prosím kontaktujete telefonicky. Variabilná obývacia stena LACOSTA - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a. Pôsobí elegantne a zároveň útulne. Deliaca stena HALDAGER pol. Obchod s nábytkom - Möbel Hoff Bratislava - Lamač.


Spoločnosť Möbelix SK otvára na Slovensku v poradí už šiesty obchodný dom s nábytkom, tentokrát v Nitre. Obchodný dom je pilotným projektom vo využití . Nástenné police premenia prázdne steny na skvelé úložné priestory. Ozdobte obývaciu izbu závesnými.


Asko nábytok, Möbelix , Sconto nábytok, Bývaj s Akčné ceny z letákov týkajúce sa. Korpus je vyrobený z laminovanej DRT,dvierka sú vyrobené z . Z Aska máme obývačkový nábytok nemeckého výrobcu z agátového. Decodom - v pohode, drevotrieska pekne . Pôvodná cena bola 40e( mobelix ). PRIZMA obývacia zostava Alples.

Velo Badezimmer, eine Serie für Trendbewusste - jetzt bei Möbelix online .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky