piatok 20. júna 2014

Box na naradie

Kufre, brašny a boxy na náradie. V pamäti V našej ponuke nájdete boxy a kufre na náradie značky SORTIMO, KNIPEX a Stanley. Radi vám poradíme vybrať si plastový box na náradie , kufor alebo brašnu . Profesionální kufr 56x46 . Box na náradie s kovovými prackami a uprostred sočkom pre visiaci zámok na. Rozkladací pojazdný box samostatne prenosný box aj zásuvky Horný má jednu zásuvku je uzamykateľný .

Kufrík na náradie nákup a rezervácia v OBI. Plastový box na náradie pojazdný. Doprava ZADARMO Darček ZADARMO . Pojazdný box na náradie Stanley s organizérodoručenie domov alebo na predajňu.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Priestranný box na náradie Patriot má telo z pevného plechu. Otváracie veko z kvalitného plastu sa zatvára na masívne spoľahlivé pracky. Užitočné riešenie pre náradie a jeho usporiadanie podľa veľkosti, či potreby.


Tak ako človek potrebuje svoj byt, či posteľ, tak potebuje náradie svoju tašku, box.

Charakteristika: kovové zámky, zaraďovače vo veku . Objednajte si teraz výhodne a jednoducho. Dva odnímateľné separátne kufríky, jeden s rukoväťou na prenos, možností uschovávať najrozmanitejšie náradie alebo materiál, posuvná sklápacia rukoväť,. Optimálne využitie priestoru na motorke . Najetím myši zvětšíte obrázek. Plechový box na náradie 300x90x95. Dostupnosť tovaru: do pracovných dní.


Rozmery : - 5x 2x 2 8cm. Dá sa uzamknúť visacím zámkom. Okrem výroby prívesov ponúkame aj iné doplnkové služby, . Vyrobené v Nemecku z kvalitného, zdrsneného . Kufr pojízdný 6x 3x cm.


Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. STANLEY box na naradie JUMBO 16.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky