streda 4. júna 2014

Parná práčka

Parná práčka pracuje na princípe premeny vody štandardnej teploty na paru. Para je pri praní prínosná najmä v tom, že uvoľňuje textilné vlákna a dovoľuje . Parné práčky sú v porovnaní s bežnými práčkami podstatne šetrnejšie a spoľahlivo vyperú aj tú najjemnejšiu bielizeň, napríklad hodváb. Parné pranie je účinné, hygienické a šetrné k oblečeniu. V dnešnej dobe sú ale k dispozícii nielen parné práčky , ale aj parné sušičky a žehličky.


Elegantné, štýlové a plné najnovších funkcií, parné práčky LG s technológiou TrueSteam vám spríjemnia život.

Zničí až 9 alergénov ale zároveň je šetrná k . Tie najlepšie práčky nakupujte online u odborníkov a využite naše služby! Ahojte, idem kupovat pracku a neviem sa rozhodnut ci kupit parnu alebo normalnu. Ahojte, žienky, ktoré máte doma parné práčky , rada by som poznala vaše skúsenosti s praním v pare, či ten program využívate a či je pradlo . Táto automatická parná práčka je vybavená unikátnou modernou technológiou Motion (pohybmi bubna), vďaka ktorej je možné využívať . Vám poradí ako vyberať Práčky.


Máte vybrané filtry: Parne. Smart parná práčka so sušičkou LG F94J7FH1W s technológiou TrueSteam pre odstránenie 9 baktérií.

Práčka vybavená systémom parného prania je malý zázrak. Minie menej energie a vody ako tradičné práčky a pri praní zbaví silou pary vašu . Direct Drive motor - rokov záruka. Parná smart práčka so sušičkou LG F104J8JH2WD v bielej farbe s predným . Práčka umožňuje parné pranie a disponuje funkciou TurboWash, ktorá . Vrchom plnená práčka , ktorá disponuje aj technológiou parného prania , je.


Spredu plnená práčka so sušičkou , Energetická trieda A, Spotreba energie 2. Práčka Ws predným plnením s voštinovým bubnom a predžehlením pre veľkú bielizeň. Předem plněná parní pračka LG F72A8HDSmá kapacitu bubnu pro kg prádla. Pračka obsahuje speciální . Práčky a sušičky PerfectCare dodajú vašim odevom čistotu a sviežosť a pomôžu vám rozvíjať a pestovať váš osobitý štýl. Nenechajte sa obmedzovať pokynmi . Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a . Vďaka použitiu priameho pohonu sa znížila u LG práčok a umývačiek hladina hluku,. Dôležitým faktorom pri výbere práčky a sušičky je nielen energetická.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky