pondelok 23. júna 2014

Mikrovlnna rura eta

Mikrovlnné rúry značky ETA. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Je ideálna pre ohrievanie, či rozmrazovanie hotových . Digitálny displej informuje o všetkom dôležitom.


Jej vnútorný objem je litrov a . Multifunkčná mikrovlnná rúra za prijateľnú cenu Elektro a TV mikrovlnná rúra.

KLASICO mikrovlnná rúra s mechanickým ovládaním, mikrovlnný výkon 7W, objem 20l, časovač do min. W, systém rovnomerného šírenia . Jednoduchá mikrovlnná rúra s mechanickým ovládaním doby varenia a výkonu mikrovĺn. Rozmer rúry 4x 2x.


Rúra dosahuje mikrovlnný výkon 700W. Samozrejmosťou je akustická signalizácia . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Kompletná ponuka vstavaných a voľne stojacich mikrovlných rúr, Eta , Bosch, Mora, Whirlpool.

Voľne stojaca mikrovlnná rúra , rozmrazovanie, Akustický signál ukončenia programu, Objem:. Mechanické ovládanie doby varenia a výkonu mikrovĺn. Súčasťou vybavenia sú detská poistka,.


Osobní odběr na pobočkách. ETA mikrovlnná rúra ,Voľne stojaca, Základná,Objem - l,zvuková signalizácia, farba - biela. Vnitřní objem l, výkon 7W. Umožní vám vybrat si z osmi . Chcete získať až svojích peňazí z nákupov naspäť?


Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. UNÁŠAČ TANIERA PRE MIKROVLNNÉ RÚRY. SKLENENÝ TANIER Ø245mm PRE MIKROVLNKY ETA. Je vybavená elegantnými dvierkami s integrovaným madlom a. Pri rozmrazovaní podľa hmotnosti, automatickom varení a varení vo viacerých eta. Predám mikrovlnku ETA, výkonnú s dotykovým displejom.


Z vnútornej strany sú dvierka zahrdzavené, stačí natrieť bielou farbou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky