streda 11. júna 2014

Nádoba na maslo

Zdravá dóza do chladničky PURITY, maselnička veľká. Dno je vybavené malými hrotmi, vďaka ktorým . Dóza na maslo sklo PSB 15x13cm. Vyrobená z prvotriedneho porcelánu. Vynikajúca pre štýlové uloženie a servírovanie masla.


GUSTITO, ktorá je vynikajúca pre uloženie a servírovanie masla.

Je vyrobená z prvotriedneho porcelánu a vhodná do chladničky, . Praktická obdélníková dóza na máslo Vám nabízí trvanlivost při zachování čerstvosti a chuti. Vynikající pro uložení a stylové servírování másla. Maslo má svoje zaslúžené miesto na každom stole.


Aby bolo vždy chutné a čo najdlhšie čerstvé je vhodné ho správne uchovávať. Servírujte preto čerstvé maslo. Prezri si u nás doza na maslo a porovnaj ceny v 10.


Nádoba na maslo alebo tiež ľudovo nazývaná maselnička slúži na uchovávanie a vkusné servírovanie masla.

Tanierik s poklopom je prispôsobený na . Stylová dóza ze série Gustito, která je vynikající pro uložení a servírování másla. KILNER Sklenená dóza na maslo 2g, Kvalitná sklenená dóza na maslo KILNER sa bude krásne vynímať na vašom stole či už pri raňajkách či pri večeri. Obdobné produkty nájdete v týchto kategoriách: Nádoby na maslo , syr, kaviár a vajíčka.


ZEPTER - NÁDOBA NA MÁSLO , NOVÁ. Moderní designová nádoba na máslo je ideální k jeho uchovávání a servírování, zároveň je elegantním doplňkem . S Bambum si kuchyňu skrotíte jedna radosť – značka totiž prichádza s takými kúskami, ktoré sa vďaka svojej praktickosti a kvalitným materiálom len tak nestratia. Máslo má své zasloužené místo na každém stole. Aby bylo vždy chutné a co nejdéle čerstvé je vhodné jej správně uchovávat.


Moderní dózy vynikající pro hygienické uchování másla v lednici a jeho pohodlné podávání. V nabídce také velká máslenka pro máslo v balení 5g. Hledáte maslo na nadoba ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Užitečný pomocník do každé domácnosti, který vám umožní pohodlně máslo uložit do chladničky bez nutnosti otevírání původního obalu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky